| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, προσπαθώ να συγκεντρώσω κάποια δεδομένα από ένα αρχείο που έχω. Ενώ βρίσκω κανονικά τα δεδομένα που θέλω είτε με "Εύρεση & Επιλογή" είτε με "Φιλτράρισμα" υπάρχει ένα πρόβλημα με την αρχική εισαγωγή των δεδομένων στο excel (βλ. συνν.). Δεν έχει γίνει συγχώνευση στα δεδομένα της στήλης C το οποίο σημαίνει ότι εμφανίζεται μόνο η πρώτη γραμμή στα αποτελέσματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται και οι υπόλοιπες γραμμές χωρίς να χρειάζεται να κάνω συγχώνευση σε κάθε μία εισαγωγή; Ευχαριστώ! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα και Καλή χρονιά με υγεία Έφη, Αν έχω καταλάβει σωστά από τη φωτογραφία, θέλεις στο κελί C2 να υπάρχει ολόκληρο το κείμενο των 6 γραμμών. Εξαρτάται πως γίνεται η εισαγωγή των δεδομένων σ' αυτό το αρχείο Excel. Για παράδειγμα, αν κάνεις αντιγραφή-επικόλληση από αρχείο pdf πολύ πιθανόν η εισαγωγή των γραμμών να γίνεται με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία. Θα πρέπει να ανεβάσεις ένα υπόδειγμα αρχείου/ων για να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο. Αν η δομή του εικονιζόμενου αρχείου είναι αυτή και έχει πολλές γραμμές, τότε ένας τρόπος για να γίνει συγχώνευση γραμμών σ' ένα κελί, είναι μέσω κώδικα VBA.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
| Ετικέτες |
| αναζήτηση, φιλτράρισμα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] IF σε φίλτρο; | ΧρύσαΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-04-16 10:20 |
| [VBA] Φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-11 21:54 |
| Φίλτρο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-05-11 12:48 |
| [ Ερωτήματα ] Φίλτρο ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΟΛΑ | devcon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-03-11 16:19 |
| Φίλτρο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 16-01-11 17:06 |
Η ώρα είναι 19:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο