| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Κύριοι, καλημέρα σας!!! Υπάρχει η δυνατότητα ένα αρχείο (προστατευμένο στο excel) να ανοίγει με 2 κωδικούς, δηλ. έναν κωδικό για τον επόπτη - προϊστάμενο, (μόνο για προβολή), και έναν κωδικό για τον χρήστη με δικαίωμα επεξεργασίας φυσικά;;;;;;; Εάν ΝΑΙ, παρακαλώ για την βοήθειά σας για το πως θα επιτευχθεί. Ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα και Χρόνια πολλά Γιάννη, Δοκίμασε τα παρακάτω βήματα: 1. Αποθήκευση ως > Αναζήτηση 2. Στο παράθυρο διαλόγου Αποθήκευση ως, πατάμε κάτω δεξιά Εργαλεία > Γενικές επιλογές... 3. Στο πρώτο πλαίσιο γράφεις τον κωδικό επόπτη - προϊστάμενο (μόνο για ανάγνωση). 4. Στο δεύτερο πλαίσιο γράφεις τον κωδικό χρήστη (δικαίωμα επεξεργασίας). 5. Στο επόμενο παράθυρο επιβεβαιώνεις τον κωδικό του επόπτη. 6. Στο αμέσως επόμενο παράθυρο επιβεβαιώνεις τον κωδικό του χρήστη. 7. Τέλος, πατάς Αποθήκευση. Κατά το άνοιγμα του αρχείου, θα ζητείται πρώτα ο κωδικός του επόπτη και μετά του χρήστη. Ελπίζω να σε καλύπτει η παραπάνω διαδικασία.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα κύριε Ζώρζε !!! Σας ευχαριστώ θερμά για την ταχύτατη ανταπόκρισή σας στο πρόβλημά μου. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς έμπλεξα σήμερα με ένα δικό μου θέμα υγείας και θα σας καθυστερήσω. Και πάλι ευχαριστώ Μετά τιμής Ιωάννης Ζέζιος izezios@gmail.com |
|
| ||||
| ||||
|
Γιάννη, Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα χρόνου και πάνω απ' όλα, περαστικά! Υ.Γ. Θα προτιμούσα στον ενικό, αν είναι εύκολο! Ο πληθυντικός με "αγχώνει" λίγο... :)
|
| |||
| |||
|
Εντάξει Χρήστο, Ακολούθησα τις οδηγίες σου και λειτούργησαν. Το πρόβλημα είναι ότι κατά την "αποθήκευση ως" θα πρέπει να παρευρίσκονται και οι δύο (επόπτης και χρήστης) για να καταχωρήσουν τους προσωπικούς τους κωδικούς για να μην γνωρίζει ο ένας τον κωδικό του άλλου. Επιθυμώ να μου δώσεις το e-mail σου διότι μερικές φορές θα πρέπει να σου στέλνω φωτογραφίες του προβλήματός μου προκειμένου να το καταλάβεις. Εγώ κατοικοεδρεύω στην Θεσσαλονίκη, Εσύ;;;;; Μήπως η καταγωγή σου είναι βλάχικη, διότι αυτό μου δείχνει το επώνυμό σου, εκτός λάθους μου. Εγώ έχω βλάχικη καταγωγή. Το πρόβλημα της υγείας μου το αντιμετωπίζω ήδη με φαρμακευτική αγωγή. Καλή συνέχεια!!! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Γιάννη, Το e-mail μου είναι chrzgt7@hotmail.com. Το επίθετό μου είναι νησιωτικής καταγωγής (Σαντορίνη), όπου διαμένω εκεί την τελευταία δεκαετία. Καλές γιορτές να έχουμε και πάντα με υγεία!
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Χρήστο!! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με άνοιγμα αρχείου | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-09-22 09:06 |
| [Γενικά] Πρόβλημα με το άνοιγμα αρχείου | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-08-20 14:08 |
| άνοιγμα αρχείου pdf με εντολή | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 23-09-16 15:05 |
| Άνοιγμα συγκεκριμένου αρχείου Pdf | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 25-09-13 19:29 |
Η ώρα είναι 06:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο