| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους Έχω μια στήλη του Excel, ας πούμε A1:A30, τις ημέρες ενός μήνα, διαδοχικά . Θέλω στην διπλανή στήλη (με μορφοποίηση υπό όρους), όταν στην στήλη Α η ημέρα είναι διαφορετική από Σάββατο η Κυριακή να μου τυπώνει 2 στην Β στήλη, ενώ όταν είναι Σάββατο ή Κυριακή, να μην τυπώνει τίποτε. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ευχαριστώ, |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Γιώργο, Η μορφοποίηση υπό όρους δεν επηρεάζει τις τιμές των κελιών αλλά τη μορφοποίησή τους. Οπότε στην περίπτωσή σου, ή θα πρέπει να αλλάζεις το χρώμα των διπλανών κελιών βάσει των Α1:Α30 ή αν πρέπει να έχεις 2 σε κάποιο κελί, τότε ο τύπος σ' αυτό το κελί πρέπει να είναι ο: =IF(WEEKDAY($A1;2)<6;2;"").
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-01-19 16:17 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-08-17 12:35 |
| Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 21:49 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
| Μορφοποίηση υπό όρους... | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 18:28 |
Η ώρα είναι 04:38.

Υβριδικός τρόπος