![]() |
πολυ ωραιο εγινε αν βρω κατι αλλο θα σου πω ευχαριστω πολυ |
Παράθεση:
Πως θα βάλω στην καρτέλα χορηγήσεων στο πινακάκι που βάλαμε να μας βγάζει της νηστείες στη Μ. Εβδομάδα από Μ. Δευτέρα μέχρι Μ. Πέμπτη στην στήλη φέτα να βάλω το όχι και να μου το βγάζει με κόκκινα κουτάκια ώστε να μην το βάζω Γιατί το έγραψα αλλά δεν το διαβάζει |
Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία Κώστα, Έβαλα Όχι (με τόνο) στα κελιά ΑΤ22:ΑΤ25 (ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ), άλλαξα την ημερομηνία στο Β6 (ΣΥΓΚΕΝΤΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ώστε να ενημερωθούν οι ημερομηνίες στο ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ και δοκίμασα να βάλω μια τιμή στη στήλη ΦΕΤΑ σ' αυτές τις ημερομηνίες, τα κελιά κοκκινίζουν κανονικά. Αν μπορείς, ανέβασε το αρχείο σου να το ελέγξω. |
1 Συνημμένο(α) Παράθεση:
εκεί μόλις έβαλα το όχι στην καρτέλα χορήγηση έβγαλε την κόκκινη ένδειξη στης ημερομηνίες που θέλω ενώ στην φέτα δεν το κάνει δες λιγο και στο λαδι απο Μ. Δευτερα μεχρι Μ. Πεμπτη πρεπει να εχει λαδι στο excel μου το βγαζει ασπρο και οταν δινω τιμη το κοκκινιζει |
1 Συνημμένο(α) Δες αν είναι εντάξει το συνημμένο αρχείο. Λόγω της νέας στήλης έπρεπε να αλλαγχθούν αντίστοιχα και οι τύποι, Έβαλα να κοκκινίζουν οι στήλες με τα κρέατα όταν είναι νηστεία. |
ευχαριστω πολυ!!!!!! |
1 Συνημμένο(α) Χρήστο καλημέρα βρήκα ένα πρόβλημα στην καρτέλα χορηγήσεων στην στήλη αρτίδιο την 01 Φεβ που είναι αργία εδώ σε εμάς μου το κιτρινίζει ενώ δεν θα έπρεπε από τι είδα και τον 15αυγουστο το κάνει. αν θυμαμαι καλα το ειχαμε φτιαξει αλλα δεν ξερω γιατι τωρα δεν βλεπει την αργια το αρτίδιο ειναι τριτη και πεμπτη οταν ειναι αργία δεν θα ειναι κιτρινο |
Καλησπέρα Κώστα, Ο τύπος στο αρτίδιο δεν ελέγχει αν είναι νηστεία η ημέρα, αρκεί να είναι Τρίτη ή Πέμπτη. Οπότε αν είναι αργία, ασχέτως αν είναι Τρίτη/Πέμπτη, το κελί πρέπει να είναι λευκό; |
Χρήστο όταν η τρίτη η πέμπτη είναι αργία να είναι λευκό |
1 Συνημμένο(α) Κώστα, Για δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν είναι εντάξει. Ο 15αυγουστος δεν είναι στις αργίες, οπότε λογικά θα είναι κίτρινο το κελί του. |
| Η ώρα είναι 10:08. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.