| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Έχω τα δεδομένα στο excel. Στη στήλη Α έχω τον μοναδικό κωδικό κάποιων ατόμων και στη στήλη Ε πόσες φορές συμμετείχαν στη δράση. Αυτό που θα ήθελα είναι να έχω 2 νέες στήλες όπου η μία θα έχει τον μοναδικό Id και μια άλλη στήλη με το πόσες φορές συμμετείχε στη δράση, γιατί τώρα δεν μπορώ να βρω πόσες φορές το χ άτομο συμμετείχε στη δράση. Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητή... Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Διπλοεγγραφές | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-09-20 11:43 |
| [VBA] Διπλοεγγραφες και παρουσίαση ανα τμήμα | pant | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-12-17 11:34 |
| [Excel07] διπλοεγγραφες σε excel | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-17 09:26 |
| Συγχρονισμός - Ενημέρωση, Διπλοεγγραφές | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-11-13 19:40 |
| [Συναρτήσεις] Διπλοεγγραφές | pierrita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-03-12 14:08 |
Η ώρα είναι 08:19.

Θεματικός Τρόπος