| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας στο αρχείο που επισυνάπτω. Στο φύλλο "ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ" παίρνει τα δεδομένα από το πρώτο φύλλο "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" Θέλω Θέλω στο D5 να μου βγάζει το μάθημα που κάνει το τμήμα την συγκεκριμένη ώρα και στο D6 την συντομογραφία του αντίστοιχου καθηγητή.Έκανα μια προσπάθεια αλλά κάτι κάνω λάθος. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, Χρησιμοποίησα VBA για το ζητούμενό σου (κουμπί ΑΝΑΝΕΩΣΗ), οπότε δοκίμασε το συνημμένο αρχείο μακροεντολών αν σε καλύπτει. Έσβησα κάποιες κρυφές στήλες για να διευκολυνθεί ο κώδικας. Αν υπάρχει πρόβλημα μ' αυτό, το επανεξετάζουμε. Κοκκίνησα το Γ4 στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, γιατί δεν υπάρχει στο ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ για να μπορέσει να εισαχθεί στην αντίστοιχη γραμμή.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, Είχα ξεκινήσει και έγραφα πως θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει με συνάρτηση αλλά κοιτώντας το άλλη μια τελευταία φορά, ήρθε τελικά η αναλαμπή... ![]() Έφτιαξα δύο φύλλα:
Ελπίζω να σε καλύπτει το συνημμένο αρχείο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Χρήστο είσαι καταπληκτικός. Δεν έχω λόγια. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση δεδομένων σε array που ικανοποιούν συνθήκη και μεταφορά τους σε στήλη | ptridimas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-01-23 15:05 |
| [Excel07] Αναζήτηση ημερομηνίας σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 06:53 |
| [Excel07] Αναζήτηση τιμής σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-06-15 12:45 |
| [Γενικά] Μόνιμη Αναζήτηση σε μια στήλη σε μορφή φίλτρου | k700akis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-09-13 20:55 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση αριθμού σε στήλη | alterna | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-01-12 10:41 |
Η ώρα είναι 06:11.

Υβριδικός τρόπος