| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Η συνάρτηση μου δουλεύει όταν ο αριθμός σε νομισματική μορφή είναι στρογγυλός. Όταν δεν είναι η συνάρτηση δεν βρίσκει αποτέλεσμα. Π.Χ 60 € έχω αποτέλεσμα...60,50 € δεν έχω αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στην σελίδα "Αναλογία ποσών" Menu A - Τιμή ανά άτομο - αν βάλω 60 έχω αποτέλεσμα...αν βάλω 63 δεν έχω αποτέλεσμα επειδή η τιμή που αναλογεί το ποσό είναι με δεκαδικά. ( Σπάει την τιμή με ποσοστό 80-20 αναλογία τρόφιμα και ποτά) Τα δεδομένα βρίσκονται στη σελίδα " Κωδικοί ". Δεν μπόρεσα να βρω γιατί συμβαίνει αυτό. Σας επισυνάπτω το αρχείο για να καταλάβετε καλύτερα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση τιμής (από άλλο Φύλλο) σε κελί x, βάσει ονόματος σε κελί y | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-09-22 17:31 |
| ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΑΞΙΑΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-10-18 19:39 |
| [Γενικά] Αριθμητικά ποσά με δεκαδικά & διαχωριστικά χιλιάδων | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-17 20:10 |
| [ Ερωτήματα ] Δεκαδικά ψηφία σε ερώτημα | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-14 11:04 |
| [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 06:03.

Θεματικός Τρόπος