| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας στο αρχείο που επισυνάπτω. Στο φύλλο "ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ" παίρνει τα δεδομένα από το πρώτο φύλλο "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" Θέλω Θέλω στο D5 να μου βγάζει το μάθημα που κάνει το τμήμα την συγκεκριμένη ώρα και στο D6 την συντομογραφία του αντίστοιχου καθηγητή.Έκανα μια προσπάθεια αλλά κάτι κάνω λάθος. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση δεδομένων σε array που ικανοποιούν συνθήκη και μεταφορά τους σε στήλη | ptridimas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-01-23 15:05 |
| [Excel07] Αναζήτηση ημερομηνίας σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 06:53 |
| [Excel07] Αναζήτηση τιμής σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-06-15 12:45 |
| [Γενικά] Μόνιμη Αναζήτηση σε μια στήλη σε μορφή φίλτρου | k700akis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-09-13 20:55 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση αριθμού σε στήλη | alterna | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-01-12 10:41 |
Η ώρα είναι 02:32.

Θεματικός Τρόπος