Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Σφάλμα σε Vlookup σε κελί με αριθμό και δεκαδικά

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 17-09-23, 13:46
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Question Σφάλμα σε Vlookup σε κελί με αριθμό και δεκαδικά

Η συνάρτηση μου δουλεύει όταν ο αριθμός σε νομισματική μορφή είναι στρογγυλός. Όταν δεν είναι η συνάρτηση δεν βρίσκει αποτέλεσμα. Π.Χ 60 € έχω αποτέλεσμα...60,50 € δεν έχω αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στην σελίδα "Αναλογία ποσών" Menu A - Τιμή ανά άτομο - αν βάλω 60 έχω αποτέλεσμα...αν βάλω 63 δεν έχω αποτέλεσμα επειδή η τιμή που αναλογεί το ποσό είναι με δεκαδικά. ( Σπάει την τιμή με ποσοστό 80-20 αναλογία τρόφιμα και ποτά) Τα δεδομένα βρίσκονται στη σελίδα " Κωδικοί ". Δεν μπόρεσα να βρω γιατί συμβαίνει αυτό. Σας επισυνάπτω το αρχείο για να καταλάβετε καλύτερα.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx MS OFFICE.GR ΠΟΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ MULTI.xlsx (22,5 KB, 9 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Εμφάνιση τιμής (από άλλο Φύλλο) σε κελί x, βάσει ονόματος σε κελί y Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 28-09-22 17:31
ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΑΞΙΑΣ smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 01-10-18 19:39
[Γενικά] Αριθμητικά ποσά με δεκαδικά & διαχωριστικά χιλιάδων gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 12-06-17 20:10
[ Ερωτήματα ] Δεκαδικά ψηφία σε ερώτημα teo1976 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 30-12-14 11:04
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? dancer_69 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-03-10 12:04

Η ώρα είναι 06:07.