| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλήμερα σε όλους Θα ήθελα την βοήθεια σας άμα γίνεται. Θέλω να φτιάξω ένα excel με προϊόντα από διάφορα eshop και όταν το ανοίγω να ενημερώνει αυτόματα της τιμές η να πατάω εγώ κάποιο κουμπί. Μπορώ να βρω στο αντίστοιχο site το πεδίο του κωδικά που έχει την τιμή. Τόσο καιρό το κάνω χειροκίνητα και ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι αυτοματοποιημενο. Ευχαριστώ εκτ τον πρότερων. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Αναστάσιε, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν είναι αυτό το ζητούμενό σου. Σε τρεις στήλες συγκεντρώνεις όλους τους τιμοκαταλόγους και με έναν συγκεντρωτικό πίνακα έχεις τις τιμές ανά ηλεκτρονικό κατάστημα. Επίσης και με την εφαρμογή φίλτρου στις τρεις στήλες, μπορείς να αντλήσεις τα δεδομένα. Αν χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό, ανέβασε κάποιο παράδειγμα για το τι πρέπει να ενημερώνεται.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ναι αυτό έχω φτιάξει απλός το κάνω χειροκίνητα. Αυτό που χρειάζομαι είναι άμα γίνεται αυτόματα, Όπως το έχεις φτιάξει απλός στο προϊόν 1 και eshop 2 και τιμή 16.00 όταν το eshop 2 αλλάξει την τιμή και το κάνει 17.00 όταν ανοίγω το excel να κάνει μόνο του συγχρονισμό με τα εκάστοτε eshop η να πατάω εγώ ένα κουμπί να κάνει τον συγχρονισμό και να μην χρειάζεται να το κάνω χειροκίνητα. Ευχαριστώ και πάλι εκτ τον πρότερων. |
|
| ||||
| ||||
|
Αυτό θέλει καλό σχεδιασμό κάτι τέτοιο. Περιληπτικά, συνδέεις ένα φύλλο εργασίας με τον πίνακα τιμών του αντίστοιχου καταστήματος (Δεδομένα > Από Web). Μόλις εισαχθεί ο πίνακας στο φύλλο, τότε ο συγκεντρικός πίνακας θα μπορεί λογικά να ενημερωθεί. Δε γνωρίζω όμως αν υπάρχει έτοιμο προς διάθεση τέτοιο αρχείο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Η καλύτερη και ευκολότερη λύση είναι με το sheet drive της google
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγη δεδομένων με vba | it0466 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-11-16 07:36 |
| [VBA] Εισαγωγή δεδομένων απο xml | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-10-13 00:24 |
| [Γενικά] Εισαγωγή δεδομένων | taseftim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 29-05-12 19:57 |
| [VBA] Εισαγωγή δεδομένων με UserForm | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-12-10 21:19 |
| [Συναρτήσεις] Εισαγωγή δεδομένων σε πίνακα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-10-10 12:00 |
Η ώρα είναι 06:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο