Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αυτόματα η επόμενη ημέρα στο επόμενο κελί (με φόρμουλα)

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 24-08-23, 11:31
Όνομα: Παύλος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματα η επόμενη ημέρα στο επόμενο κελί (με φόρμουλα)

Καλημέρα σε όλους, ευχαριστώ για την αποδοχή εδώ...

Έχω φτιάξει αυτόν τον πίνακα όπου, γράφω τον μήνα στο B10 κελί και αυτόματα βγαίνουν οι μήνες παρακάτω όπου χρειάζεται.
Στο B11 κελί έχω κώδικα όπου αναγνωρίζει την πρώτη μέρα, του μήνα που είναι από πάνω (Πεμ στην περίπτωσή μας)

Το ερώτημα είναι πως θα γίνει στα επόμενα κελιά, να βγουν με σειρά οι επόμενες ημέρες αυτόματα.

Επίσης ένα δεύτερο ερώτημα, πως γίνεται οι μήνες και οι ημέρες να βγαίνουν με κεφαλαία? (Δηλ "ΠΕΜ" και όχι "Πεμ")

Οι τύποι που έχω χρησιμοποιήσει για να βγαίνει αυτόματα η πρώτη μέρα του μήνα είναι: =TEXT(B10;"ηηη")

Σας ευχαριστώ πολύ..
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Untitled-3.jpg (93,9 KB, 21 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση για ημέρα rapnick Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 14-10-21 20:07
[Μορφοποίηση] Ημερομηνία με Ημέρα Dante80 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 10-01-21 14:07
[Excel07] Εύρεση σφάλματος σε φορμουλα. George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 23-09-15 11:26
Ημέρα του χρόνου stavross Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 05-01-13 13:56
[Γενικά] Επόμενο επιλεγμένο κελί για καταχώρηση φωτης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 31-01-11 21:18

Η ώρα είναι 06:30.