| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά και καλό Αύγουστο! Πως μπορώ έναν οριζόντιο άξονα σε ένα γράφημα να το βάλω στο τέλος του γραφήματος, δηλαδή κάτω από την τελευταία τιμή του κάθετου άξονα; Έχω ένα συνημμένο, συγκεκριμένα θέλω τα έτη να είναι στο τέλος για να μην κρύβονται οι τιμές των ποσοστιαίων διαφορών. Ευχαριστώ Αγγελική |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Αγγελική, 1. Δεξί κλικ πάνω στον οριζόντιο άξονα του γραφήματος και επιλέγεις την τελευταία επιλογή (Format Axis...) 2. Στο δεξί παράθυρο και στην τέταρτη επιλογή (Labels), στο πεδίο Label Position επιλέγεις Low. Έχω την αγγλική έκδοση και για να μην κάνω κάποιο λάθος στη μετάφραση, τα έγραψα στα αγγλικά.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν το έβρισκα με τίποτα! Καλό Αύγουστο! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Οριζόντιος πίνακας | stavross | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-08-23 07:07 |
| [Excel07] γραφημα | mutilinios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-11-14 21:08 |
| [Γράφημα] Γράφημα λέξεων | posidonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-03-14 12:28 |
| [Γράφημα] ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΧΥ | Dimitris Ch | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-11-10 15:30 |
| Γράφημα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-04-10 18:13 |
Η ώρα είναι 01:15.

Υβριδικός τρόπος