| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας (βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας) στο κελί Ε1να διαλέγω από την λίστα της στήλης Β να μου εμφανίζει το αντίστοιχο αρκτικόλεξο της στήλης C. Προσπαθώ να βρω μια συνάρτηση και μέσω μορφοποίησης αλλά δεν τα καταφέρνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο να δεις αν κατάλαβα σωστά το ζητούμενο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Χρήστο σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά μάλλον εγώ δεν σου έδωσα να καταλάβεις. Θέλω το αρκτικόλεξο να βγαίνει στο ίδιο κελί που είναι η λίστα δηλαδή στο Ε1και όχι στο διπλανό κελί. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μας δίνει πάντα
|
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο, Στην προηγούμενη απάντησή μου, θα σου έγραφα πως δε γίνεται κάτι τέτοιο αλλά τελευταία στιγμή σου ανέβασα το αρχείο με το διπλανό κελί και το χρώμα με τη μορφοποίηση υπό όρους, μήπως σε διευκόλυνε κάπως. Δε νομίζω πως μπορείς να αλλάξεις την τιμή μιας λίστας επικύρωσης τιμών... τουλάχιστον χωρίς μακροεντολές. Έκανα μια προσπάθεια με μακροεντολές, οπότε δες αν σου κάνει αυτό το αρχείο.
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο για την βοήθεια σου θα το δοκιμάσω το πρωί στον υπολογιστή Σε ευχαριστώ και πάλι
|
|
| |||
| |||
|
Φίλε Χρήστο σε ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθειά σου. Κατάφερα να τον διαμορφώσω έτσι όπως θέλω αλλά δεν ξέρω πως να κάνω να εφαρμόζεται ο κώδικας σε όλη την στήλη Η. Συγνώμη που σε κουράζω αλλά δεν ξέρω καθόλου από κωδικά. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, Δοκίμασε αν το συνημμένο αρχείο είναι εντάξει.
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ακριβώς ήθελα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν διαγράψω περισσότερα κελιά ταυτόχρονα από την στήλη Η μου βγάζει σφάλμα στον κώδικα Διορθώνεται αυτό?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christ : 18-05-23 στις 18:07. |
|
| ||||
| ||||
|
Διόρθωσα λίγο τον κώδικα, οπότε δοκίμασε αν παρουσιαστεί κάτι διαφορετικό.
|
| |||
| |||
| Καλημέρα. Δουλεύει τέλεια Σε ευχαριστώ Χρήστο πάρα πολύ.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση με βάση μέρος του περιεχομένου των υπό μορφοποίηση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-01-22 14:36 |
| [Γενικά] Ειδική επικόλληση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-07-21 17:42 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποιηση | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-11-18 19:17 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση | marios82 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-17 12:19 |
| [Γενικά] Ειδική Επικόληση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 26-05-15 15:06 |
Η ώρα είναι 07:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο