Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας Θα ήθελα την βοήθεια σας, μιας και είμαι σχετικά αρχάριος στο excel. Έχω ένα Πρόγραμμα Αδειών Προσωπικού. Στο pc που θα λειτουργεί, απαγορεύεται η VBA και οι μακροεντολές. Γι' αυτό και είναι μόνο με συναρτήσεις. Εκεί που έχω κολήσει είναι στην καρτέλα "ΑΔΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ", δεν μπορώ να ταιριάξω την ημερομηνία με την δευτερη καρτέλα "DATA" και σε συνάρτηση με την στήλη "ΕΙΔΟΣ ΑΔΕΙΑΣ". Λειτουργεί μόνο με πράσινο χρώμα γενικά και στο σύνολο των αδειών. Με άλλα λόγια, δεν μπορώ να το διαχωρίσω για κάθε είδος άδειας. Σας ευχωριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Με εκτίμηση/σεβασμό Σπύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spmatrix : 21-02-23 στις 18:57. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πρόγραμμα Αδειών Προσωπικού | spiroschrysis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 37 | 20-11-24 21:16 |
Πρόγραμμα εργασίας- Εφημερίες- Επιτηρήσεις- Κατανομή προσωπικού σε βάρδιες (πόστα) | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 12-02-23 13:57 |
[Συναρτήσεις] βαρδιες προσωπικού | spiros1982 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 12-12-21 17:42 |
ΒΔ προσωπικού για άδειες | tolispap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-10-21 19:05 |
[Excel07] Πρόγραμμα αδειών | Πέτρο | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-11-12 11:26 |
Η ώρα είναι 01:05.