| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σας, έχω φτιάξει έναν πίνακα που έχει 100 γραμμές και έχω κάνει κάποιες μορφοποίησης να μου χρωματίζει αυτόματα σκ, αργίες και τις παρασκευές. το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα αυτόματα όταν θα χρωματίζει τις παρασκευές θα ήθελα να συμπληρώνει και ένα γράμμα μέσα, πχ το Ε. έχετε καμιά ιδέα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Επιλογή κελιών με βάση το Χρώμα αλλά και την σειρά | Νίκος Δημόπουλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-12-21 14:25 |
| [Συναρτήσεις] αυτοματη συμπληρωση κελιου με "1" οταν αλλαξει μια τιμη | stkal | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-11-21 11:01 |
| [Συναρτήσεις] αυτόματη συμπλήρωση και διαμόρφωση κελιού | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 25-09-18 10:10 |
| [Excel07] Επιλογή κελιού με βάση το χρώμα του φόντου | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-05-17 18:39 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιού | Παναγιώτης Χρ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-03-16 13:38 |
Η ώρα είναι 20:41.

Θεματικός Τρόπος