Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] αυτόματη συμπλήρωση κελιού με βάση το χρώμα του.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-03-23, 17:53
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2002, Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή αυτόματη συμπλήρωση κελιού με βάση το χρώμα του.

καλησπέρα σας, έχω φτιάξει έναν πίνακα που έχει 100 γραμμές και έχω κάνει κάποιες μορφοποίησης να μου χρωματίζει αυτόματα σκ, αργίες και τις παρασκευές. το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα αυτόματα όταν θα χρωματίζει τις παρασκευές θα ήθελα να συμπληρώνει και ένα γράμμα μέσα, πχ το Ε. έχετε καμιά ιδέα.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Μορφοποίηση] Επιλογή κελιών με βάση το Χρώμα αλλά και την σειρά Νίκος Δημόπουλος Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 10-12-21 14:25
[Συναρτήσεις] αυτοματη συμπληρωση κελιου με "1" οταν αλλαξει μια τιμη stkal Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 06-11-21 11:01
[Συναρτήσεις] αυτόματη συμπλήρωση και διαμόρφωση κελιού mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 21 25-09-18 10:10
[Excel07] Επιλογή κελιού με βάση το χρώμα του φόντου smasak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 10-05-17 18:39
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιού Παναγιώτης Χρ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 25-03-16 13:38

Η ώρα είναι 20:41.