| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Έχω σχεδόν τελειώσει ένα αρχείο Excel που φτιάχνω, αλλά δεν μπορώ να καταφέρω να λειτουργήσει κάτι τελευταίο. Συγκεκριμένα σε ένα φύλλο, επιλέγοντας το όνομα καθηγητή, εμφανίζονται τα τμήματα που διδάσκει σε διπλανή στήλη και ακριβώς δίπλα το μάθημα που κάνει σε κάθε τμήμα με βάση τύπο. Έχω μια μακροεντολή με την οποία δημιουργώ τόσα αντίγραφα ενός άλλου φύλλου, όσα και τα μαθήματα του καθηγητή, μετονομάζοντας ταυτόχρονα κάθε φύλλο όπως και το μάθημα. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μπορεί η μακροεντολή να παίρνει το τμήμα από κάθε μάθημα και να το βάζει ως τιμή σε συγκεκριμένο κελί. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει. Υ.Γ.: Ο κώδικας που έχω χρησιμοποιήσει είναι ο παρακάτω: Κώδικας: Sub CreateSheetsFromList()
Dim ws As Worksheet, Ct As Long, c As Range
Set ws = Worksheets("ΠΡΟΤΥΠΟ")
Application.ScreenUpdating = False
For Each c In Sheets("ΕΠΙΛΟΓΗ").Range("K10:K30")
If c.Value <> "" Then
ws.Copy after:=Sheets(Sheets.Count)
ActiveSheet.Name = c.Value
Ct = Ct + 1
End If
Next c
If Ct > 0 Then
MsgBox Ct & " νέα αρχεία δημιουργήθηκαν για το τμήμα."
Else
MsgBox "Δεν υπάρχουν μαθήματα στην λίστα."
End If
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Και πάλι ευχαριστώ πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Απομόνωση αριθμητικής τιμής απο το περιεχόμενο κελιού | Menelaos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-01-21 11:38 |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού ανάλογα με την τιμή του κελιού | bilakos26 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-11-17 17:07 |
| [VBA] Αλλαγή της τιμής ενός κελιού βάσει του χρώματος | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-09-15 18:19 |
| [Γενικά] καθορισμός της τιμής κελιού από την τιμή δύο άλλων | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-15 20:24 |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού | ytsiak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-09-10 00:44 |
Η ώρα είναι 20:48.

Θεματικός Τρόπος