| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Επισυνάπτω ένα μικρό excel με ένα παράδειγμα για το πως θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ουσιαστικά, έχω ανά έτος τα ένσημα που έχει λάβει κάποιος/α σε διαφορετικές χρονικές στιγμές μέσα στο έτος. Θέλω δλδ να μάθω πόσα ένσημα πήρε ο τάδε το χ έτος και επίσης έναν συγκεκριμένο μέσο όρο. Αναφέρω αναλυτικά μέσα στο excel. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ. 1. Δεν ξέρω να κάνω αυτόν τον πίνακα για να τον κάνω στη συνέχεια edit. 2. Έχω ένα ζήτημα... αντί για όνομα έχει 100άδες ΑΜΚΑ... Μπορεί να γίνει κάτι πάνω σε αυτό; Σε ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
|
Οκ, βρήκα να κάνω τα δεδομένα πίνακα. Πάει αυτό! :)
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αγγελική Επειδή έχεις πολλά ΑΜΚΑ το καλύτερο είναι να κάνεις συγκεντρωτικό πίνακα. Δες το συνημμένο. Για βοήθεια δες το σύνδεσμο: https://support.microsoft.com/el-gr/...9-f99134456576 |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Αγγελική και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση count με μετρηση συνόλου | kIRIAKOS83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-02-22 10:28 |
| Σύγκριση τιμών απο έτος σε έτος για κάθε πελάτη | johnchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-06-21 11:06 |
| Σταθμική διανομή ποσού σε άτομα ή ομάδες ατόμων (παράδειγμα) | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-06-21 09:23 |
| [Συναρτήσεις] Κλείδωμα φύλλων εργασίας στο google drive για συγκεκριμένα άτομα. | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-08-19 21:48 |
| [Γενικά] Μέτρηση κενών κελιών υπό όρους; | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-09-13 13:23 |
Η ώρα είναι 20:39.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο