| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Υπάρχει μια διαδικασία μέσα στην οποία γίνονται κάποιες εργασίες, μερικές από αυτές απαιτούν κάποιο χρόνο σε λεπτά, κάποιες άλλες δεν απαιτούν χρόνο γιατί γίνονται παράλληλα. Έχω κάνει ένα διάγραμμα όπου τα αποτυπώνω σε αυτά που αναλώνουν χρόνο και σε αυτά που δεν αναλώνουν, αλλά θέλω και ένα διάγραμμα που να τα αποτυπώνει για παράδειγμα σε μια μπάρα όπου αυτή η μπάρα θα έχει ένα όριο 60 λεπτών και μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά να αποτυπώνωνται οι διεργασίες που απαιτούν χρόνο. Σαν παράδειγμα το έχω κάνει χειροκίνητα κάτω από το γράφημα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Ίσως να βολεύει κάποιο από τα διαγράμματα του συνημμένου.
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ, Έκανα λάθος χρησιμοποιώντας αυτή τη διαμόρφωση για τον χρόνο. Αλλάζοντας το σε αριθμό είναι αυτό που θέλω. Να είσαι καλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή χρόνου σε λεπτά και δευτερόλεπτα | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-20 23:00 |
| [Excel07] γραφημα | mutilinios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-11-14 21:08 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη αύξηση τιμής αλλά... σε λεπτά της ώρας | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-12 22:09 |
| [Γενικά] Διαίρεση αριθμού με λεπτά της ώρας. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-05-11 15:10 |
| Γράφημα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-04-10 18:13 |
Η ώρα είναι 20:40.

Υβριδικός τρόπος