| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Στο φύλλο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ, στην στήλη D χρησιμοποιώ την offset στην αναπτυσσόμενη λίστα, εκεί όλα καλά. στο φύλλο ΛΙΣΤΕΣ, έχω τέσσερις πίνακες, υπάρχει περίπτωση ότι εγγραφή κάνω στους τέσσερις πίνακες, να προστίθεται αυτόματα στον συγκεντρωτικό πίνακα??? τα κενά κελιά δεν θέλω να τα αναγνωρίζει, μόνο ότι προσθέτω εγώ στους πίνακες. Αν βοηθάει, ο συγκεντρωτικός πίνακας στο φύλλο ΛΙΣΤΕΣ θα είναι σταθερός. Υ.Γ. Υπάρχει λόγος που χρειάζομαι τους διαχωρισμένους πίνακες σε έναν. α) Για να χρησιμοποιώ την ίδια αναπτυσσόμενη λίστα β) Ενώ οι πίνακες θα με βοηθάνε σε υπολογισμό ανά κατηγορία ανεξαρτήτως τι κείμενο θα βάζω. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο, δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Τέλεια Γιώργο Ευχαριστώ για την βοήθεια και από τον προσωπικό σου χρόνο |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Χρήστο!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μείωση - αύξηση τιμής σε εναν πίνακα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-12-17 23:16 |
| [ Φόρμες ] Πολλαπλασιασμος στη φορμα και μεταφορα στον πινακα | silixridi | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-01-15 23:52 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [ Πίνακες ] Ενωση 2 πεδίων στον ίδιο πίνακα | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-10-13 03:28 |
| [ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-13 19:31 |
Η ώρα είναι 20:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο