| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας . Μετά από πολύ καιρό , πάλι εδώ. Και έρχομαι στο πρόβλημα μου Έχω ένα αρχείο excel 2003 με πέντε φύλλα. Στα 4 φύλλα έχω τους κωδικούς οι οποίοι είναι 60000 σε κάθε φύλλο Κάθε φύλλο έχει 3 στήλες ΚΩΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ , ΤΙΜΗ Έχω ονομάσει τις περιοχές φύλλο 1!$Α$1:$C$60000 KOD φύλλο 2!$Α$1:$C$60000 KODI φύλλο 3!$Α$1:$C$60000 KODIK φύλλο 4!$Α$1:$C$60000 KODIKO Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι στο 5ο φύλλο χρησιμοποιώντας την VLOOKUP να μου φέρνει τα αποτελέσματα και να ψάχνει στο 1ο φύλλο αν δεν το βρει να πάει στο 2ο κοκ Οι συναρτήσεις που έχω φτιάξει είναι οι παρακάτω VLOOKUP(A2;KOD;2;FALSE) VLOOKUP(A2;KODI;2;FALSE) VLOOKUP(A2;KODIK;2;FALSE) VLOOKUP(A2;KODIKO;2;FALSE) Έχω μπερδευτεί στο να τις βάλω στη σειρα . Ξεκινάω με το IF(ISERROR(VLOOKUP(A2;KOD;3;FALSE) και κολλάω. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε Ευχαριστώ Μανώλης |
|
| ||||
| ||||
|
Μάνο καλησπέρα! Το βιβλίο σου έχει μορφή *.xls αλλά που θα τρέξει; Σε Excel 2003 ή σε Excel 2007; Η στήλη " ΚΩΔΙΚΟΣ" περιέχει νουμερα ή είναι κείμενο; Δώσε μας τα φώτα σου... Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Το αρχείο θα τρέξει σε 2003 και η στήλη ΚΩΔΙΚΟΣ είναι κείμενο (επειδή οι κωδικοί περιέχουν και αριθμούς και γράμματα)
|
|
| |||
| |||
|
Επισυνάπτω και ενα δείγμα του αρχείου
|
|
| ||||
| ||||
|
Μάνο, Έστω ότι έχεις 4 φύλλα με τα ονόματα: Φύλλο1, Φύλλο2, Φύλλο3, Φύλλο4 και η τιμή του κωδικού προς αναζήτηση βρίσκεται στο κελί Α2 του φύλλου5. Ο τύπος που σου προτείνω είναι: Κώδικας: =IF(NOT(ISNA(MATCH(A2;Φύλλο1!A:A;)));INDEX(Φύλλο1!A:B;MATCH(A2;Φύλλο1!A:A;);2); IF(NOT(ISNA(MATCH(A2;Φύλλο2!A:A;)));INDEX(Φύλλο2!A:B;MATCH(A2;Φύλλο2!A:A;);2); IF(NOT(ISNA(MATCH(A2;Φύλλο3!A:A;)));INDEX(Φύλλο3!A:B;MATCH(A2;Φύλλο3!A:A;);2); IF(NOT(ISNA(MATCH(A2;Φύλλο4!A:A;)));INDEX(Φύλλο4!A:B;MATCH(A2;Φύλλο4!A:A;);2);"")))) Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 09-06-10 στις 20:02. |
|
| |||
| |||
|
Τάσο σε ευχαριστώ πολύ. Με την πρώτη ματιά που του έριξα δουλεύει τέλεια. Θα διαμορφώσω το αρχείο ωστε να φαίνεται πιο ωραίο και αν χρειαστώ κάτι ακομα θα τα ξαναπούμε. Φιλικά Μανώλης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικός πίνακας για πολλά φύλλα με αναζήτηση πίνακα | ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ78 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-16 09:43 |
| [Γενικά] Άθροισμα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-16 15:34 |
| [Γενικά] Πολλά φύλλα εργασίας | asterisk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-06-14 01:51 |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικό αποτέλεσμα σε αναζήτηση σε πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 07-10-12 18:39 |
| [Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 15:41 |
Η ώρα είναι 10:16.

Υβριδικός τρόπος