| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Εύρεση ονομάτων. Θα μπορούσατε αν σας είναι εύκολο να μου δώσετε και μία λύση με vba΄ Σας ευχαριστώ πολύ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : 21-05-22 στις 14:57. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Στο συνημμένο προτείνω μία λύση (χωρίς VBA) με συνδυασμό των συναρτήσεων IF() και COUNTIF(). Τη λύση την έχω εφαρμόσει στο φύλλο Α1, στο οποίο δίνω και οδηγίες για την εφαρμογή της και στα υπόλοιπα φύλλα. Θα μπορούσε με κώδικα να δημιουργήσουμε μία συνάρτηση πχ myCOUNTIF() με δύο ορίσματα πχ Eponima, Eponimo, που θα μετρούσε πόσες φορές ένα επώνυμο περιέχεται σε μία περιοχή επωνύμων. Δεν έχει όμως κανένα νόημα γιατί αυτό ακριβώς κάνει η ενσωματωμένη στο excel COUNTIF(). |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητέ Γιώργο.Έξοχη και σύντομη λύση.Την έκανα με την vlookup.Ημουν σίγουρος ότι θα υπήρχε καλύτερη λύση γι αυτό ζήτησα την βοήθεα σας. Μπορώ αν μου επιτρέπεται να σας στείλω ένα αρχείο με λύση του παραπάνω θέματος με vba.διότι η λυση που έχω κάνει είναι πολύ τραβηγμένη;Νομίζω ότι θα έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνεται.Περιμένω την απάντηση σας.Σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη μπορείς να στείλεις (ανεβάσεις;) το σχετικό αρχείο. Θα το δω και αν σκεφτώ κάτι καλύτερο θα σε ενημερώσω. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Έλεγχος επίδοσης μαθητών | ΧρύσαΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-04-16 19:33 |
| [Excel07] συγκριτικός πίνακας σχολικό πρόγραμμα μαθητών | ifot | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-10-15 16:19 |
Η ώρα είναι 22:32.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο