| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, μερικές φορές όταν κάνω vlookup, ενώ φαίνονται ίδιες οι στήλες (τα δεδομένα, εννοώ), δε μου φέρνει την πληροφορία. Πχ θέλω να φέρω ένα στοιχείο με βάση τον αριθμό κυκλοφ. και ενώ είναι ίδια τα δεδομένα (πχ ΑΒΓ1234 - ΑΒΓ1234), δεν φέρνει την πληροφορία. Μόνο αν πάω στο κελί & πληκτρολογήσω ΑΒΓ1234 ξανά, τότε το "φέρνει" κανονικά. Καμιά ιδέα (γιατί μπορεί να συμβαίνει); Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
|
Πως έχεις γράψει το Vlookup ? Μήπως δεν είναι σωστο?
|
|
| |||
| |||
|
Με DLookup δοκίμασες να δείς αν σου φέρνει σωστά τα δεδομένα? Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις δώσει σωστά τα κριτήρια.
|
|
| |||
| |||
|
Vlookup είναι στο Excel...μήπως να μεταφέρεις την ερώτηση σου ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Αυτό το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα "Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις" στην ενότητα "Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις". Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] vlookup πρόβλημα | Τορίνι | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-05-21 11:05 |
| [Συναρτήσεις] vlookup | kostas17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-19 08:58 |
| [Excel07] VLOOKUP | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-08-19 19:25 |
| [Συναρτήσεις] VLOOKUP σε ΑΦΜ | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-09-14 18:32 |
| Workgroup run problems | FuriousX | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-06-12 08:38 |
Η ώρα είναι 19:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο