| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής Παίρνω στοιχεία από ένα excel και τα κάνω Ειδική Επικόλληση--->Επικόλληση Σύνδεσης Όταν πάω να ανοίξω το έγγραφο στο οποίο έκανα την Ειδική Επικόλληση--->Επικόλληση Σύνδεσης μου βγάζει μήνυμα να γίνει Επεξεργασία Σύνδεση, αλλά πολλές φορές δεν γίνονται οι ενημερώσεις με αποτέλεσμα να πηγαίνω Δεδομένα---> Επεξεργασία Συνδέσεων ----> Ενημέρωση Τιμών αντί να ενημερώνονται αυτόματα οι τιμές μου βγάζει να πάω να βρώ το 1ο excel από το οποίο πήρα τα στοιχεία και έκανα Ειδική Επικόλληση--->Επικόλληση Σύνδεσης και αφού το κάνω και ενημερωθούν οι τιμές και αποθηκεύω...... την επόμενη φορά που θα το ανοίξω πάλι κάνει την ίδια διαδικασία Τι κάνω λάθος ή τι πρέπει να κάνω;;;; Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε....... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] πρόβλημα με επικόλληση | serres | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-01-19 15:58 |
| [Μορφοποίηση] επικολληση απο ιστοσελιδα | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-06-17 15:29 |
| [Excel07] φιλτραρισμα και επικολληση | katerina_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-07-16 07:44 |
| [Γενικά] Ειδική Επικόληση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 26-05-15 15:06 |
| [Γενικά] Επικόλληση σύνδεσης | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-01-11 14:14 |
Η ώρα είναι 19:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο