| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας σε εναν τυπο που ψαχνω. Ενω καθετα το κανω ,οριζοντια δεν μπορω, θελω να κανω αυτοματη περιοχη δεδομενων με ορισμο ονοματος(named range) Τα δεδομενα μου βρισκονται στην γραμμη Α32 & Α33 και θελω να γινει δυναμικη η συμπληρωση της περιοχης για οσες στηλες εχω καθε φορα. =OFFSET(stiles!A32:A33;0;2;COUNTA(stiles!$32:$33;0 ;0)) Αυτος ειναι ο τυπος που βαζω ,εχω δοκιμασει τα παντα,PLEASE HELP. Ευχαριστω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Από κατακόρυφα σε οριζόντια | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-02-21 18:53 |
| [Συναρτήσεις] αντιμεταθεση στηλης με οριζοντια ορια | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-08-15 14:02 |
| [ Εκθέσεις ] οριζόντια εμφάνιση εγγραφών σε έκθεση | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-08-14 07:39 |
| [ Ερωτήματα ] Οριζόντια Εκτύπωση | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 04-12-10 09:36 |
| [Γενικά] οριζοντια-καθετα | dimzoozoo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-01-10 13:48 |
Η ώρα είναι 20:54.

Θεματικός Τρόπος