Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Συγκριση στηλων με σειριακους και επιστροφη διαθεσιμων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-01-21, 23:28
Όνομα: Γιωργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Συγκριση στηλων με σειριακους και επιστροφη διαθεσιμων

Γεια χαρα και παλι με μια νεα απορια. Εχω τρεις στηλες. Στην πρωτη εχω ημερομηνιες καταχωρησης. Στην δευτερη εχω σειριακους αριθμους προιοντων που ερχονται σε εμενα. στην τριτη εχω σειριακους αριθμους προιοντων που φευγουν απο εμενα. Πως μπορω σε μια τεταρτη λιστα να εχω μονο τους σειριακους των προιοντων που εχουν ερθει σε εμενα και εχουν μεινει? Εχω δει ενα σωρο μαθηματα με συγκριση στηλων αλλα κανενα δεν κανει αυτο που θελω, Σημειωτεον καποιοι σειριακοι μπορει να επαναληφθουν πολλες φορες στις στηλες. Εχω κανει μια προσπαθεια αλλα δεν λειτουργει σωστα. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη! Για λεπτομερειες επισυναπτω και παραδειγμα.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls paradeigma.xls (37,0 KB, 9 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Σύγκριση και Ταξινόμηση στηλών kolliop Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 30-03-20 23:03
[Γενικά] Σύγκριση 2 στηλών panagd Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 30-03-20 20:52
[Συναρτήσεις] σύγκριση στηλών krokata Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-08-16 10:23
[VBA] Σύγκριση Στηλών Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 1 08-08-16 09:30
[Συναρτήσεις] Σύγκριση τιμών και επιστροφή αποτελέσματος Free_Ghost Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 02-03-12 11:04

Η ώρα είναι 20:52.