| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους παιδιά Έχω το παρακάτω πρόβλημα. Έχω σε μία στήλη στο Excel (ας πούμε στην Α), όλες τις ημέρες του 2021, την μία κάτω από την άλλη, με την μορφή: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021 . . . . Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 Πως μπορώ να τα μεταφέρω αυτά (αυτόματα) σε μία διπλανή στήλη, με τις παρακάτω όμως μεταβολές (με formula). 1) Πριν αρχίσει να βάζει τις ημέρες, να γράφει πρώτα τον μήνα. Δηλαδή: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, μόλις φτάσει στον Φεβρουάριο, να γράψει ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ και μετά τις ημέρες του Φεβρουαρίου κοκ. και 2) Κατά την μεταφορά των ημερών, να αφήνει μεταξύ τους ένα κελί, στο οποίο να προσθέτει την μεγάλη μαύρη κουκίδα που υπάρχει στην αρίθμηση του Word. Εδώ το έκανα copy γιατί δεν ήξερα πως να το βάλω. • . Δηλαδή πρώτα ο μήνας και μετά οι ημέρες, με ανάμεσα σε 2 διαδοχικές ημέρες, μία τελίτσα. Ευχαριστώ πολύ. ΥΓ. Τα αρχικά δεδομένα, έχουν γίνει με τύπο και δεν είναι αλφαριθμητικά. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Γιώργο, Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι να γίνει με τύπο το ζητούμενό σου. Δοκίμασε την πρότασή μου με κώδικα VBA. Στο κελί Α1 γράφεις την ημερομηνία έναρξης του ημερολογίου και πατώντας το κουμπί ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, η στήλη C συμπληρώνεται με τον τρόπο που ζήτησες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Χρήστο Κάπως έτσι θα το ήθελα, αλλά με την τελίτσα μετά από κάθε ημέρα. Δηλαδή κελί παρά κελί και (τώρα που το πρόσεξα), στα Σ/Κ να μην βάζει. Οι τελίτσες δηλαδή να μπαίνουν μόνο μετά από εργάσιμη. Ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Γιώργο, Για δες αν σε καλύπτει το συνημμένο αρχείο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Αυτό ακριβώς έψαχνα Χρήστο (Απλώς όταν πατάς την ετικέτα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, τα γυρίζει στα Αγγλικά και μετά δεν τα ξαναγυρίζει στα Ελληνικά ή κάνω εγώ κάποια λάθος. Πάντως είναι αυτό που έψαχνα.) Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ανάπτυξη ημερολογίου σε κελί του Excel | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-09-10 14:58 |
| Access σε μορφή επιτραπέζιου ημερολογίου | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-07-10 22:13 |
| Φόρμα ημερολογίου (τύπου Outlook - scheduler) | schizo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-06-10 19:03 |
| Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-11-09 09:33 |
| Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 15-01-09 12:18 |
Η ώρα είναι 22:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο