| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Παρακολουθώ το forum ως επισκέπτρια καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ και για αυτό σας ευχαριστώ. Παίρνω το θάρρος να γράψω για ένα πρόβλημα που θεωρώ άλυτο για τα μέτρα μου και πολύ βασικό για τη δουλειά μου. Θέλω να μετατρέπεται μια συνάρτηση (κυρίως η Round(...)), σε κείμενο με αριθμούς. Π.χ. η Round((Βιβλίο 1!E41*3);2) να φαίνεται στο κελί ως 35*3 καθώς και το ROUND(('[Test.xlsx]fyllo1'!$L$6*3);2), δηλαδή να φαίνεται η αριθμητική πράξη ανεξάρτητα από τη διαδρομή. Επίσης αν αυτό μπορεί να δουλέψει και σε συνδυασμό με την if. Π.χ. η =if (A1!>0;Round((Βιβλίο 1!E41*3);2);0) να φαίνεται στο κελί ως 35*3 ή 0 κατά περίπτωση. Σας ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πρόσθετα ] μετατροπή αριθμού σε κείμενο | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-14 16:27 |
| Μετατροπή Ποσού σε Κείμενο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-02-12 21:07 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | mitsodou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-05-11 08:12 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή ημερομηνίας σε κείμενο | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 02-12-10 17:30 |
Η ώρα είναι 05:06.

Θεματικός Τρόπος