| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας παιδιά. Πρώτο μου θέμα στο φόρουμ. Εχω φτιαξει μια λίστα με επικύρωση δεδομένων. Τα ερωτήματα μου ειναι δύο....επειδή η λίστα είναι αρκετά μεγάλη ... γυρω στις 100 εγγραφες ...ολες οι εγγραφές ειναι μοναδικες...οχι διπλότυπες.. 1.το μέγεθός της γραμματοσειράς μέσα στην αναπτυσσόμενη λίστα μπορει να αλλάξει;;;και 2. Και το ποιό σημαντικό...Υπάρχει δυνατότητα να αφαιρούνται οι επιλογές μου απο την λίστα και να μένουν μόνο όσες δεν εχουν επιλεχθεί;; Το excel που εχω είναι το 2007... ξέρω ότι στο 365 πρόσθεσαν αυτη την δυνατότητα...αλλα δεν εχω την δυνατότητα να αναβαθμίσω το λογισμικό ![]() ![]() ...
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Αναπτυσσόμενη Λίστα | silixridi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-08-20 15:42 |
| [Συναρτήσεις] ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΙΜΗΣ | Alexandraadami | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-02-20 09:30 |
| [Συναρτήσεις] Αναπτυσσόμενη λίστα vlouckup | tasosdvd | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-02-19 10:52 |
| [Excel07] Διπλότυπα σε αναδυόμενη λίστα στο excel 2007 | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-11-15 10:08 |
Η ώρα είναι 04:06.

Θεματικός Τρόπος