| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Θα ήθελα στον πίνακα του συνημμένου να μην φαίνεται το σύμβολο του ποσοστού. Να μένει δηλαδή ο αριθμός μόνος του. Έχω προσπαθήσει και έχω χάσει άπειρο χρόνο στο να το βρω. Πατάω πχ. γενική μορφή και παίρνω αριθμό και όχι ποσοστό. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση, Αγγελική |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Αγγελική, Δοκίμασε το παρακάτω κόλπο που ίσως σε βοηθήσει: 1. Μάρκαρε την περιοχή που θέλεις να "εξαφανίσεις" το σύμβολο του ποσοστού (%). 2. Δεξί κλικ πάνω στη μαρκαρισμένη περιοχή, Μορφοποίηση κελιών, Προσαρμογή. 3. Στο πλαίσιο του Τύπου γράψε: 0,0 (μετά την υποδιαστολή βάλε τόσα μηδενικά όσα τα δεκαδικά που χρειάζεσαι). 4. Με πατημένο το ALT γράψε με τα νούμερα του αριθμητικού πληκτρολογίου 0010 και άσε το ALT. 5. Πάτα % και τέλος ΟΚ. Μ' αυτόν τον τρόπο το σύμβολο % έχει κατέβει κάτω από τον αριθμό. Μπορείς να το δεις αν αυξήσεις το ύψος της γραμμής.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Μέχρι το 3 όλα καλά...Μετά δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να το κάνω. Επίσης, εγώ θέλω να εξαφανιστεί τελείως το % αλλά να παραμείνει πχ. το 46,7 γιατί μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα. Μετά φτιάχνω διαγράμματα και δεν θέλω να υπάρχει μέσα το σύμβολο του %. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. |
|
| ||||
| ||||
|
Αγγελική, Στα προηγούμενα βήματα ξέχασα να πω ότι για να μη φαίνεται το % πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η Αναδίπλωση κειμένου. Ένας άλλος τρόπος είναι ο παρακάτω: 1. Μορφοποίησε τα κελιά που περιέχουν τα ποσοστά σε Αριθμό με ένα ή δύο δεκαδικά. 2. Σε κάποιο άλλο κελί γράψε την τιμή 100 και κάνε αντιγραφή αυτό το κελί. 3. Μάρκαρε την περιοχή των κελιών με τα ποσοστά. 4. Δεξί κλικ πάνω σ' αυτήν την περιοχή, Ειδική επικόλληση, Τιμές, Πολλαπλασιασμός και ΟΚ.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Τέλεια! Επιλέγω τον δεύτερο τρόπο! Σε ευχαριστώ πολύ! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση αθροίσματος κελιών με σύμβολο | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-02-20 23:12 |
| [Συναρτήσεις] υπολογισμός ποσοστού (περιπτώσεις με 0) | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-07-16 14:40 |
| [Συναρτήσεις] υπολογισμος ποσοστου | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-09-15 09:47 |
| [ Συναρτήσεις ] Εύρεση με ερωτηματικό σύμβολο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-01-14 22:25 |
| [Μορφοποίηση] Συνέχεια Σωστού Ποσοστού. | shotcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-07-13 00:01 |
Η ώρα είναι 21:37.

Υβριδικός τρόπος