| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, μια βοήθεια παρακαλώ. Φτιάχνω ένα προσωπικό φύλλο προγραμματισμού βάρους/διατροφής. Στο φύλλο συγκέντρωση, παρακολουθώ τις ημερήσιες θερμίδες μου κάθε μήνα, όπως και το βάρος μου. Τις ημερήσιες θερμίδες (σημείο 2 στην εικόνα) τις παίρνουμε από τα φύλλα καταγραφής γευμάτων ανά μήνα (πχ. Ιούνιος, Ιούλιος κλπ). Στο τέλος του μήνα θα ήθελα να βγάζω τον μέσο όρο των ημερήσιων θερμίδων που κατανάλωσα (σημείο 1 στην εικόνα). Την στιγμή που δεν έχει τελειώσει ο μήνας όμως, αν βάλω απλά στο πεδίο Η.Μ.Ο ένα μέσο όρο των ημερήσιων κελιών (για παράδειγμα, AVERAGE(Gx:Gxx) για τον μήνα Ιούνιο) τότε ο μέσος όρος χαλάει λόγω των ημερών που έχουν 0. ![]() Τι συνάρτηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσω στο κελί Η.Μ.Ο ώστε να μου βγάζει τον μέσο όρο μόνο των ημερών που δεν έχουν 0; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια..C: |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δοκίμασε τον τύπο: =IFERROR(AVERAGEIF(G5:G35;">0");0). Πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις το ερωτηματικό (;) σε κόμμα (,). |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Μου δούλεψε το =IFERROR(AVERAGEIF(G5:G35,">0"),0) Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια. |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια με συνάρτηση | tonisgolf | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-05-16 19:22 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για συνάρτηση | mengre | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-01-15 12:41 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για συνάρτηση | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-12-14 16:08 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για συνάρτηση LARGE | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 23-05-14 21:27 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για μια συνάρτηση | KostasKJ7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-01-12 11:14 |
Η ώρα είναι 22:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο