| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους παιδιά, με υγεία Θέλω σε κώδικα VBA να κάνω τα παρακάτω: Θέλω σε ένα loop από το i = 1 έως 10, αρχικά να εξάγεται, με την RANDBETWEEN( i; 9 + i ) ένας αριθμός (μεταξύ i και 9 + i), μετά με αυτόν τον αριθμό που θα δώσει η RANDBETWEEN(i;9+i) να υπολογίζει την τετραγωνική ρίζα αυτού του αριθμού και τέλος να αποθηκεύει σε έναν πίνακα RAND_SQRT(i), τους 10 αυτούς τους αριθμούς (τις ρίζες δηλαδή). (Επιπροσθέτως θα ήθελα μέσα στο loop, να υπάρχει ένα msgbox, όπου σε κάθε γύρο του loop, να μου δείχνει δίπλα δίπλα τα i και RAND_SQRT(i), όπως τα υπολογίζει). Υ.Γ. Δεν θέλω καμία αναφορά ή διαδικασία σε κελιά των φύλλων. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] τύπος συναρτήσεις | maimos77 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-10-18 21:48 |
| συναρτήσεις access | kanimas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-07-17 10:32 |
| [Συναρτήσεις] Χαρακτήρες σε συναρτήσεις | gianast | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-10-13 09:09 |
| [Συναρτήσεις] Συναρτησεις IF & AND | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-11-10 10:16 |
Η ώρα είναι 20:47.

Θεματικός Τρόπος