Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Φίλοι μου γεια σας μετά από πολύ καιρό Ελπίζω να ήσαστε όλοι καλά από υγεία. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω στο excel να βάζω 2 ημερομηνίες και να μου βγάζει το υπόλοιπο των ημερών χωρίς τα Σαββατοκύριακα Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Αγαπητέ Χρήστο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συναρτήσεις: NETWORKDAYS(ημερομηνία_έναρξης; ημερομηνία_λήξης; [αργίες]) και NETWORKDAYS.INTL(ημερομηνία_έναρξη ς; ημερομηνία_λήξης; [σαββατοκύριακο]; [αργίες]) Στο παρακάτω άρθρο εξηγείται αναλυτικά η χρήση των παραπάνω συναρτήσεων.. https://support.office.com/el-gr/art...e-5005e3eb18e7 Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός Ημερών για Δεξιώσεις | stratos.ts | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-05-19 10:57 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών | Σπύρος -psp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 19:12 |
[ Συναρτήσεις ] Υπολογισμός ημερών μιας περιόδου ανά μήνα | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-08-13 15:43 |
Υπολογισμός ημερών άδειας | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-01-12 18:14 |
Υπολογισμός Ημερών πλήν Σ/Κ | Ghost_carp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-10-09 18:36 |
Η ώρα είναι 21:02.