| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλο το αγαπητό forum. Θα ήθελα την βοήθεια, σχετικά με το αρχείο που ανεβάζω. Στο αρχείο καταγραφούμε όλες της παραλαβές και αποστολές σε παλέτες ανά κατηγορία υλικού – τελικού προϊόντος .Παραλαμβάνουμε από 2-3 εργοστάσια , όπως επίσης από προμηθευτές εσωτερικού εξωτερικού. Πως μπορώ να κάνω πρόσθεση ανά ημερομηνία (στήλη Β) με κριτήριο που έχω στην στήλη ΑC. Όταν αλλάζει η ημερομηνία (στήλη Β, να μου προσθέτει τις παλέτες , βάση το κριτήριο της στήλης ΑC , να μου δίνει σύνολο παλετών ανά ήμερα στην στήλη Ζ , όπως επίσης το σύνολο φορτιών αποστολής ή παραλαβής ανά ημέρα , στήλες ΑΑ , ΑΒ. Κάθε γραμμή είναι ένα φορτίο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Σύνολο ημερολογιακών ημερών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-12-18 07:29 |
| [Excel07] Σύνολο υπερωριών και ωρών. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-01-15 23:31 |
| [ Ερωτήματα ] ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΡΑΦΩΝ | agelos_her | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-03-11 06:47 |
| Προοδευτικό σύνολο σε φόρμα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-02-11 19:44 |
| [ Υποφόρμες ] Σύνολο Υποφόρμας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-05-10 12:21 |
Η ώρα είναι 18:31.

Θεματικός Τρόπος