| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Έχω μια σειρά από τιμές και θέλω να χρωματιστούν (με διαφορετικό χρώμα) τα κελιά των 3 μικρότερων τιμών. Δοκίμασα,μετά από διαδικτυακή έρευνα δυο τρόπους, αλλά δεν είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα οπότε ζητώ την βοήθειά σας. Λεπτομέρειες στο συνημμένο. Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Διονύση δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλημέρα κι ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Είναι δική μου παράλειψη που δεν έκανα πιο σαφές αυτό που ζητάω και το οποίο είναι: ένα χρώμα (πχ κόκκινο) για την χαμηλότερη τιμή, άλλο χρώμα (πχ πράσινο) για την δεύτερη χαμηλότερη και άλλο χρώμα (πχ κίτρινο) για την τρίτη χαμηλότερη. Όλα'αυτά για τις υπάρχουσες κάθε φορά τιμές, που σημαίνει ότι θα υπάρχουν και κενά κελιά. |
|
| |||
| |||
|
Διονύση κάνε δοκιμές στο συνημμένο.
|
|
| |||
| |||
|
Τέλειο! Γιώργο σ'ευχαριστώ θερμά! |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Διονύση και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση σειρών ανάλογα τις τιμές τους. | kosta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-07-19 20:57 |
| [Γενικά] Ενημέρωση κελιών με μεγαλύτερες και μικρότερες τιμές από άλλο Φύλλο | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-02-18 13:50 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποιηση κελιών | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-05-12 04:39 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση κελιών Excel | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 24-08-10 19:46 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση αναλογα τις τιμές | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-06-10 17:55 |
Η ώρα είναι 11:12.

Υβριδικός τρόπος