Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αναζήτηση και ενημέρωση μη καταχωρηθέντων ονομάτων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-10-19, 09:32
Όνομα: Σταμάτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αναζήτηση και ενημέρωση μη καταχωρηθέντων ονομάτων

Καλημερα σας,
αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο που με βοήθησε στο τελευταίο θεμα που ζήτησα βοηθεια. Προσπάθησα αρκετές φορές να αφήσω μήνυμα στο ποστ, χωρις επιτυχια. Μου βγαζει σφαλμα κατα την υποβολη.

Σε αυτό το βιβλίο έχω 3 φυλλα.
Στο 1 έχω καταχωρώ ονόματα, στο 2 χρησιμοποιώ κάποια από αυτά μόνο στην περιοχή πού έχω χρωματισμενη, και στο 3 βάζω τα ονόματα που δεν έχω καταχωρήσει στο 2.
Στο 1 και 2 τα γράφω εγώ.
Πώς θα έρχονται στο 3 τα υπολοιπα;
Ευχαριστώ εκ των προταιρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Ενημέρωση.xlsx (18,2 KB, 11 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Αλφαβητική εξαγωγή ονομάτων George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 18-04-18 07:30
[Συναρτήσεις] ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ ΟΝΟΜΑΤΩΝ akaliptex Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-01-16 11:40
Μετατροπή ονομάτων στη γενική και αιτιατική dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-04-15 19:11
[Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-02-15 23:19
[ Εκθέσεις ] Στοίχηση ονομάτων Xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-05-11 15:42

Η ώρα είναι 02:25.