| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ το forum μετά από πολύ καιρό. Θα επικαλεσθώ την βοήθειά σας,αφού πρώτα έσπασα το κεφάλι μου να βρώ εάν υπάρχει λύση και τρόπος να εισάγεται η διεύθυνση του ενεργού κελιού από το Name Box σε συνάρτηση αυτόματα,χωρίς την χρήση VBA. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο,δύσκολο ή αδύνατο,εγώ παιδεύομαι πάνω από ένα μήνα.
|
|
|
|
Καλημέρα Στην περιοχή c3:g14, επιλέγουμε ένα κελί (Ενεργό πλέον) και πατάμε F9. Στο κελί j10, βλέπουμε την διεύθυνση του ενεργού κελιού (Κύριο ζητούμενο). Επιπλέον Στο κελί j3, βλέπουμε την Τιμή του ενεργού κελιού. Στα κελιά j4 και j5, βλέπουμε πως μπορούμε να εμπλέξουμε το ενεργό κελί σε τύπους πχ Index-Match. *Στο παράδειγμα, επιλέγοντας μία τιμή (κελί περιοχής c3:g14) βλέπουμε σε ποιόν ανήκει και για ποιό μήνα. Προσοχή Κάθε φορά που επιλέγουμε ένα κελί, πατάμε F9, για επανυπολογισμό. |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητέ φίλε,σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες να με βοηθήσεις,γιατί ποτέ δεν θα το έλυνα με τις γνώσεις που έχω.Η ανταμοιβή από την όλη αναζήτηση ήταν να διευρύνω τις γνώσεις μου στους υπολογισμούς με το Excel. και πάλι ευχαριστώ πολύ vasilis |
|
|
|
Να 'σαι καλά, καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Αυτόματη ενημέρωση διεύθυνσης μετά από την επιλογή Σχολείου | yannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-01-19 19:36 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση τιμής κελιού Excel σε ένα ολόκληρο βιβλίο με μια συνάρτηση | ex-profes | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-10-18 09:53 |
| [Συναρτήσεις] Μορφοποίηση γραμμών πίνακα και αυτόματη συνάρτηση υπό όρους άλλου κελιού | DJTAKIS_7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-10-16 20:10 |
| [Excel07] Εμφάνιση περιεχόμενου ενεργού κελιού σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-01-14 10:38 |
| [Excel07] Εισαγωγή κελιού σε άλλο κελί με διπλό κλικ του ποντικιού | ΠΑΥΛΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-09-10 10:05 |
Η ώρα είναι 21:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο