| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν ο τίτλο είναι σωστός αλλά αυτό που θέλω την βοήθειά σας είναι : Σε μια στήλη (π.χ C) έχω λίστα και θέλω όταν πάω σε κάποιο σε κελί και επιλέξω από την λίστα μετά να μην μπορώ να αλλάξω την επιλογή μου από την λίστα. Δηλαδή όταν πάω στο C5 και επιλέξω από την λίστα π.χ το ΕΛΕΝΗ να μην μπορώ να πάω μετά πάλι στο C5 και να αλλάξω την ΕΛΕΝΗ με την ΤΑΣΙΑ Πιστεύω να έγινα κατανοητός Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] επανάληψη τελευταίας καταχώρησης | ramnikos71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-07-16 14:06 |
| [Γενικά] Εύρεση ίδιας καταχώρησης σε στήλη | canto | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-03-13 16:05 |
| [Γενικά] Ενημέρωση καταχώρησης αδειών | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-02-13 21:38 |
| Αποτροπή διπλής καταχώρησης | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-09-12 15:05 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος για αποφυγή νέας καταχώρησης ίδιου πελάτη | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-10 16:08 |
Η ώρα είναι 21:34.

Θεματικός Τρόπος