Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] εμφανιση τελευταιασ τιμησ

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 04-08-19, 18:28
Όνομα: Παναγιώτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή εμφανιση τελευταιασ τιμησ

καλησπερα σε όλους!!
Αν γινοταν ..θα ηθελα με το που(1) πληκτρολογω τον αριθμο κυκολφορ,να μου εμφανιζειτν τελικη ενδειξη χιλιομ.την οποια μετα θα τη παιρνει απο την στηλη
(2) να μου βγαζει τα καυσιμα κανοντας τελικη ενδειξη χιλιομ-αρχικη ενδειξη χιλιομ/Μεσο ορο καυσης
(3) ανα χρονικο διαστημα που θα του οριζω εγω να μου βγαζει συνολο καυσιμων,χιλιομετρων ανα αριθμο κυκλοφορισ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx δχση στολου.xlsx (10,2 KB, 15 εμφανίσεις)

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] επανάληψη τελευταίας καταχώρησης ramnikos71 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-07-16 14:06
[Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης jockey17 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 30-08-14 22:44
[VBA] Εμφάνιση κρυφού φύλλου βάση συγκεκριμένης τιμής ΤΖΙΜΗΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 24-09-12 20:33
[ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα wanaka Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-02-12 19:15
[ Φόρμες ] Μη εμφάνιση της ίδιας τιμής σε στήλη apostolos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 08-02-11 20:14

Η ώρα είναι 06:32.