![]() |
Χρήστο καλησπέρα ,φαίνεται ότι δουλεύει άψογα ,σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ,είχα μπερδευτεί πολύ μέχρι να δω τι συμβαίνει σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Χρήστο δες λίγο σε παρακαλώ όταν μπορέσεις κάτι γίνεται με τις ημερομηνίες και με μπερδεύει ενώ είναι όλες οι έγραφες περασμένες με copy από το book στο plan στον έλεγχο αλλάζει την μορφή των ημερομηνιών και φυσικά τα βγάζει σαν λάθη |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιάννη, Πρέπει να έφταιγε η μορφή των στηλών F:G στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ήταν κείμενο και τις άλλαξα σε ημερομηνία. Δες αν είσαι εντάξει. 3 αλλαγές μόνο φέρνει. |
Καλησπέρα Χρήστο Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Με το γύρισμα των f ,g το ίδιο φέρνει πάλι πολλές αλλαγές και με ημερομηνία στα αγγλικά δηλ .ανάποδα δηλαδή 8/27/2019 Απλά εγώ όταν καταχωρώ τις εγγραφές στο book μου έρχονται σε μορφή κειμένου. Αυτές όμως που βάζω με το χέρι τις καταχωρώ με ημερομηνία από d2-d21 στο plan είναι ημερομηνία ενώ μετά από d22 …. Είναι γενική Όταν τις κάνω Paste από το book μου τις γυρίζει δεν ξέρω για ποιο λόγο και εκεί είναι το πρόβλημα μάλλον. θα μπορούσα να σου στείλω όλη την διαδικασία αλλά είναι μεγάλο αρχείο και δεν με αφήνει μόνο σε προσωπικό μαιλ( δεν το γνωρίζω το μαιλ σου ) αν ήθελες και έχεις λίγο χρόνο και μου το επιτρέπεις φυσικά που θα με βοηθούσε πολύ και σε κάποια αλλά θεματάκια που έχω |
| Η ώρα είναι 20:04. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.