| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Τις τελευταίες ημέρες μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα με το άνοιγμα αρχείων στο excel (κυρίως με αρχεία που περιέχουν γραφήματα). Επισυνάπτω το μήνυμα του excel κατά το άνοιγμα. Στη συνέχεια τα αρχεία ανοίγονται μόνο με τα νούμερα, αλλά χωρίς τα γραφήματα ή τις μακροεντολές. Το ίδιο αρχείο που στον υπολογιστή μου παρουσιάζει πρόβλημα (με office 2016), το έχω επεξεργαστεί σε άλλον υπολογιστή (με office 20110) και λειτουργεί κανονικά Υπάρχει κάποια ρύθμιση που ενεργοποιήθηκε ή απενεργοποιήθηκε; Υπάρχει άλλη εξήγηση; Ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] πρόβλημα σε αρχείο excel με μακροεντολές | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-11-18 15:30 |
| [Γράφημα] Γραφήματα | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-01-18 12:14 |
| [VBA] Πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες σε μακροεντολές του Excel 2013 | dr lag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-02-13 19:58 |
| [ Φόρμες ] Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-03-11 19:46 |
| [Γράφημα] Σχέδια με EXCEL (δυναμικά γραφήματα) | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-02-11 20:10 |
Η ώρα είναι 04:49.

Θεματικός Τρόπος