| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας! Έχω έναν πίνακα με τις βασικές ποσότητες καταναλώσεων των προϊόντων για τον κάθε καταναλωτή. Στη στήλη B έχω τα προϊόντα και στην γραμμή 3 τους καταναλωτές. Στον 2ο πίνακα έχω στην γραμμή 10 όλα τα προϊόντα και στην στήλη H καταχωρώ κάθε φορά κάποιον καταναλωτή. Χρησιμοποιώ την συνάρτηση =HLOOKUP($H11;$C$3:$F$7;2;0) ώστε να μου φέρει την αντίστοιχη ποσότητα από τον αρχικό πίνακα. Μπορώ να έχω επιλογή επικύρωσης δεδομένων με μια επιλογή την συνάρτηση και μια επιλογή σαν κενό ώστε σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής δεν προμηθευτεί κάποιο προϊόν να μη δειχνει το αποτέλεσμα της συνάρτησης; Ευχαριστώ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Επικύρωση δεδομένων με απαρίθμηση σφαλμάτων | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-09-16 19:03 |
| [Συναρτήσεις] Χρήση της συνάρτησης VLOOKUP | Payne83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 06-10-15 19:41 |
| [VBA] Επικύρωση δεδομένων με vba | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-01-15 21:42 |
| Επικύρωση δεδομένων | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 21-12-13 22:05 |
| [Συναρτήσεις] Επικύρωση δεδομένων και επιλογή λίστας | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 15-01-13 03:24 |
Η ώρα είναι 22:24.

Θεματικός Τρόπος