Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Χρήση συνάρτησης σε επικύρωση δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 23-03-19, 11:35
Όνομα: Σταμάτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Χρήση συνάρτησης σε επικύρωση δεδομένων

Καλημέρα σας!
Έχω έναν πίνακα με τις βασικές ποσότητες καταναλώσεων των προϊόντων για τον κάθε καταναλωτή.
Στη στήλη B έχω τα προϊόντα και στην γραμμή 3 τους καταναλωτές.
Στον 2ο πίνακα έχω στην γραμμή 10 όλα τα προϊόντα και στην στήλη H καταχωρώ κάθε φορά κάποιον καταναλωτή. Χρησιμοποιώ την συνάρτηση =HLOOKUP($H11;$C$3:$F$7;2;0) ώστε να μου φέρει την αντίστοιχη ποσότητα από τον αρχικό πίνακα.
Μπορώ να έχω επιλογή επικύρωσης δεδομένων με μια επιλογή την συνάρτηση και μια επιλογή σαν κενό ώστε σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής δεν προμηθευτεί κάποιο προϊόν να μη δειχνει το αποτέλεσμα της συνάρτησης;
Ευχαριστώ!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx προϊόντα.xlsx (14,6 KB, 8 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Επικύρωση δεδομένων με απαρίθμηση σφαλμάτων gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 23-09-16 19:03
[Συναρτήσεις] Χρήση της συνάρτησης VLOOKUP Payne83 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 06-10-15 19:41
[VBA] Επικύρωση δεδομένων με vba gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-01-15 21:42
Επικύρωση δεδομένων Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 21-12-13 22:05
[Συναρτήσεις] Επικύρωση δεδομένων και επιλογή λίστας Γιώργος Κ. Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 15-01-13 03:24

Η ώρα είναι 22:24.