| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, πιστεύω να είστε όλοι καλά! Έχω ένα βιβλίο με ένα φύλλο κλειδωμένο, στο οποίο χρησιμοποιώ φίλτρο σε μια στήλη, αλλά έχω καταγράψει και δύο μακροεντολές που η μία δίνει μαύρο χρώμα γραμματοσειρας στα δεδομένα της στήλης και η άλλη δίνει άσπρο ώστε να μην είναι εμφανή. Το πρόβλημα είναι ότι όταν τρέξω οποιαδήποτε μακροεντολή, μετά δεν μπορώ να αλλάξω τις επιλογές στο φίλτρο. Το φύλλο είναι κλειδωμένο, οι μακροεντολές δουλεύουν σωστά όπως θέλω. Κλειδώνω το φύλλο αφού πρώτα επιλέξω το αυτόματο φιλτρο. Τι λάθος κάνω; |
|
|
|
Καλημέρα Επειδή δεν έχεις ανεβάσει κάτι να δούμε, δεν είμαι σίγουρος αν: 1. όλα είναι σωστά 2. όντως υπάρχει ανάγκη για μακροεντολές... Για παράδειγμα, αν οι κώδικες το μόνο που κάνουν, είναι να αλλάζουν το χρώμα γραμματοσειράς, για να εμφανίζονται ή όχι τα δεδομένα (πχ εκτύπωση) τότε, μια απλή «απόκρυψη» της στήλης αρκεί. Από την άλλη, ένας «γενικός» κανόνας, για δημιουργία μακροεντολής με κλειδωμένο φύλλο και φίλτρο, είναι: Sub test () 'Ξεκλείδωσε το φύλλο 'Βάλε φίλτρο (από κάποιο κελί κριτήριο) ' 'Κάνε κάτι με αυτά (ίσως) ' 'Βγάλε το φίλτρο 'Κλείδωσε το φύλλο End Sub Η καταγραφή από μόνη της δεν αρκεί... Αν θέλεις περισσότερα, ανέβασε αρχείο, και πες μας τι ακριβώς κάνεις. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σπύρο, σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Τελικά άλλαξα κάποια πράγματα και το ταίριαξα έτσι ώστε να δουλέψω μόνο με φιλτρα. Να είσαι καλά.
|
|
|
|
Καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 18:23 |
| Κατάργηση φίλτρου σε υποφόρμα | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-09-13 08:45 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί φιλτρου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-10-12 14:08 |
| [ Ερωτήματα ] Χρήση φίλτρου | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 17:00 |
| Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 07:47 |
Η ώρα είναι 20:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο