Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Μεταφορά τιμών από διάφορα φύλλα σε ένα φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-02-19, 13:10
Όνομα: Σταύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μεταφορά τιμών από διάφορα φύλλα σε ένα φύλλο

Καλησπέρα σε όλους,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Έχω δημιουργήσει με τις λιγοστές μου γνώσεις ένα αρχείο που προορίζεται για τήρηση καρτέλας πελατών.
Υποθέτουμε ότι έχουμε 3 πελάτες, τον πελάτη 1(φύλλο 1), πελάτη 2 (φύλλο 2) και πελάτη 3 (φύλλο 3). Σε κάθε φύλλο πάνω αριστερά, έπειτα από την καταχώρηση τυχαίων κινήσεων φαίνεται το υπόλοιπο με και χωρίς ΦΠΑ (έχω κάνει χρήση απλών συναρτήσεων). Γίνεται με κάποιον τρόπο να μεταφέρονται οι πληροφορίες/τιμές Πελάτης, Υπόλοιπο Gross και Υπόλοιπο Net στο φύλλο ΣΥΝΟΛΑ αυτόματα ώστε να μπορώ να έχω συνολική εικόνα από ένα φύλλο τι οφείλουν όλοι οι πελάτες (ανά γραμμή πελάτης και ποσά).

Ευχαριστώ,
Σταύρος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.xlsx (27,6 KB, 14 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-19, 22:34
Το avatar του χρήστη ChrisGT7
Διαχειριστής
Όνομα: Χρήστος Ζώρζος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κοντά σε ηφαίστειο...
Προεπιλογή

Καλησπέρα Σταύρο,

Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε βολεύει.

Πατώντας το κουμπί ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, προστίθενται στο φύλλο ΣΥΝΟΛΑ οι τιμές των κελιών A2, E2, F2 όλων των υπόλοιπων φύλλων.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.xlsm (36,3 KB, 44 εμφανίσεις)
Παλιά 06-02-19, 09:17
Όνομα: Σταύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλημέρα Chris,

Ευχαριστώ, τρομερή δουλειά άνω των προσδοκιών μου.
Μακάρι να μπορούσα να κατανοήσω πως το έκανες ή έστω τι χρησιμοποίησες για να πειραματιστώ, αλλά είναι κατανοητό καθώς ο καθένας από εσάς που μας λύνει τα ζητήματα με κόπο έχει αποκτήσει την γνώση του.
Ευχαριστώ και πάλι.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Σειρά TAB σε διάφορα φύλλα xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 09-06-17 20:40
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους vagelis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 18-10-14 19:18
[Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 26-05-13 18:16
[Excel07] Διαφορά μεταξύ τιμών επί της % ΦΟΥΛΑ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 20-03-12 12:14

Η ώρα είναι 06:09.