| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Καταρχήν σαν νέο μέλος συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει στο Forum. Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά την δυνατότητα και αν γίνεται μέσω κώδικα VBA η παρακάτω αυτοματοποίηση (δυστυχώς τώρα έχω αρχίσει να μαθαίνω VBA και δεν έχω μεγάλη οικειότητα): Έχω διαφορετικά workbooks τα οποία περιέχουν διάφορα sheets και όλα έχουν σαν κοινό σημείο δύο στήλες (ΙD, ΕΠΩΝΥΜΙΑ), το κάθε workbook έχει διαφορετική όλη την υπόλοιπη πληροφορία (στήλες κ.τ.λ) καθώς και διαφορετική ονομασία στύλων σε σχέση με το excel που χρειάζεται να συγκεντρώνω τα στοιχεία. Το ζητούμενο είναι γίνεται να γίνει αυτοματοποίημενα (π.χ με χρήση vlookup στο κώδικα η συλλογή της πληροφορίας στο συγκεντρωτικό excel; Συνημμένα θα βρείτε π.χ τα 4 αρχεία που θέλω να τα συγκεντρώσω στο αρχείο alldata. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Συγκεντρωτικό πεδίο σε ερώτημα | kostaspa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-03-17 10:42 |
| [Γενικά] Ομαδοποίηση σε Συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-04-16 15:58 |
| [Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-14 21:10 |
| [Συναρτήσεις] Καρτέλλα ανά Πελάτη, απο συγκεντρωτικό.. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 08-07-11 16:26 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικό για όλο τον μήνα. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-06-11 10:20 |
Η ώρα είναι 08:35.

Θεματικός Τρόπος