Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Δεδομένα από διαφορετικά Workbooks σε ένα συγκεντρωτικό

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 26-11-18, 12:26
Όνομα: ΝΙΚΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Δεδομένα από διαφορετικά Workbooks σε ένα συγκεντρωτικό

Καλησπέρα σας,

Καταρχήν σαν νέο μέλος συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει στο Forum.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά την δυνατότητα και αν γίνεται μέσω κώδικα VBA η παρακάτω αυτοματοποίηση (δυστυχώς τώρα έχω αρχίσει να μαθαίνω VBA και δεν έχω μεγάλη οικειότητα):

Έχω διαφορετικά workbooks τα οποία περιέχουν διάφορα sheets και όλα έχουν σαν κοινό σημείο δύο στήλες (ΙD, ΕΠΩΝΥΜΙΑ), το κάθε workbook έχει διαφορετική όλη την υπόλοιπη πληροφορία (στήλες κ.τ.λ) καθώς και διαφορετική ονομασία στύλων σε σχέση με το excel που χρειάζεται να συγκεντρώνω τα στοιχεία.

Το ζητούμενο είναι γίνεται να γίνει αυτοματοποίημενα (π.χ με χρήση vlookup στο κώδικα η συλλογή της πληροφορίας στο συγκεντρωτικό excel; Συνημμένα θα βρείτε π.χ τα 4 αρχεία που θέλω να τα συγκεντρώσω στο αρχείο alldata.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx 1.xlsx (8,0 KB, 17 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsx 2.xlsx (8,0 KB, 9 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsx 3.xlsx (8,0 KB, 8 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsx 4.xlsx (8,0 KB, 8 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsx all data.xlsx (8,0 KB, 16 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Ερωτήματα ] Συγκεντρωτικό πεδίο σε ερώτημα kostaspa Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-03-17 10:42
[Γενικά] Ομαδοποίηση σε Συγκεντρωτικό πίνακα xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-04-16 15:58
[Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 22-03-14 21:10
[Συναρτήσεις] Καρτέλλα ανά Πελάτη, απο συγκεντρωτικό.. Lefteris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 08-07-11 16:26
[Γενικά] Συγκεντρωτικό για όλο τον μήνα. misirlis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 10-06-11 10:20

Η ώρα είναι 08:35.