| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
|
|
Αυτά που διατύπωσα ως σκέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση, προτροπή, για να χρησιμοποιηθεί ο τύπος με τις ένθετες, αντί για τον τύπο του Γιώργου... Είναι η αποτύπωση, του γιατί εγώ επέλεξα τις ένθετες, στο συγκεκριμένο ζητούμενο. Ο λόγος (να επαναλάβω) είναι, η αποτύπωση σφάλματος #VALUE! vs FALSE, που σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά... Είναι σαν να μου λέει κάποιος, ότι αν έχω στο a1=5 και στο b1=7 τότε αν βάλω στο c1 =a1=b1, το False που θα πάρω ως αποτέλεσμα, είναι... σφάλμα. Όχι σφάλμα δεν είναι αλλά είναι Logical Value... Με ότι σημαίνει αυτό... Όσο για τους αριθμούς και τα κείμενα... Φυσικά και τα δεδομένα είναι αριθμοί... Μόνο που, επειδή το τσέκαρα και με κείμενα, είπα απλά ότι «δουλεύουν και με κείμενα» αν κανείς θέλει ή έχει τέτοια μορφή... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Συμπλήρωση και απαλοιφή κενών | thanasisdim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-01-18 09:38 |
| [Γενικά] Απαλοιφή Συμβόλων | paliouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-09-16 13:34 |
| Απαλοιφή σφάλματος ερωτήματος ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-12-13 17:00 |
| [Γενικά] Απαλοιφή κενών,απο την αριστερή πλευρά ενός κελιού | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-04-12 11:50 |
| Απαλοιφή αριθμών από αλφαριθμητική συμβολοσειρά. | Tasos | Κείμενο | 0 | 28-09-11 15:30 |
Η ώρα είναι 20:28.

Υβριδικός τρόπος