| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, πως μπορούμε να πάρουμε από 4 στήλες ότι δεδομένο υπάρχει και να συγχωνευτεί σε μία στήλη. Να πω ότι δεδομένα υπάρχουν μόνο σε μία στήλη από τις 4, πχ στην Β1 και όχι στην Α1,C1,D1 ή στην Α1 και όχι στις υπόλοιπες. Στο παράδειγμα τα δεδομένα των στηλών Α1, B2, C3, D4 να πάνε στην στήλη Ε χωρίς όμως υπάρχει εκεί συνάρτηση ή κώδικας αλλά μόνο τα δεδομένα. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σάκη, κάνε δοκιμές στο συνημμένο και δες αν σε καλύπτει. |
|
|
|
Με τον Σάκη, ανταλλάξαμε απόψεις για 10 περίπου posts, και για να μην κουράζουμε τους αναγνώστες, με τις «φιλοφρονήσεις» μας τα έσβησα...διότι δεν προσφέρουν τίποτα, τέτοιου είδους κουβέντες... Επειδή όμως ποτέ δεν μιλάω στον «αέρα» (κι ας παρεξηγούν ορισμένοι), ορίστε η απόδειξη με τον κώδικα του Γιώργου, που εμφανίζει σφάλματα, γιατί ο Σάκης παρεξηγήθηκε όταν του είπα ότι δεν είναι σαφές το ζητούμενο και δεν μπορώ να μαντεύω το περιεχόμενο των δεδομένων...κλπ Θα χρειαστεί τώρα να κάνετε αλλαγές και διορθώσεις και μακάρι να μην προκύψουν κι άλλα σφάλματα. Κανείς από όσους απαντούν με την καλή τους τη θέληση για βοήθεια, δεν είναι υποχρεωμένος να ταλαιπωρείται, επειδή ο κάθε ερωτών νομίζει ότι είναι σαφής ή νομίζει ότι δεν υπάρχει βάθος πίσω από κάθε απάντηση... ...αυτά. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δεν παρακολούθησα τα σχετικά post. Στο συνημμένο τροποποίησα τον κώδικα, για να μη εμφανίζει τα λάθη που επισήμανε ο Σπύρος. |
|
| |||
| |||
|
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το ότι ασχοληθήκατε. Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ τον Γιώργο γιατί όποτε χρειάσθηκα βοήθεια είτε στην ACCESS είτε στην MSEXCEL μου την έδωσε άψογα και με επιμονή... Ο Σπύρος έχει ένα δίκιο στο θέμα της σωστής εξήγησης που πολλές φορές εμείς που ρωτάμε πιστεύουμε ότι την δώσαμε σαφέστατα....αλλά δεν είναι έτσι.Είμαι Λογιστής που δίνω,όσο μπορώ, βοήθεια σε λογιστικά φόρουμ και το έχω συναντήσει αυτό...βεβαια προσπαθώ να μην αντιδρώ με ύφος που μπορεί να ενοχλήσει.....απλά δεν απαντώ...μέχρι εκεί. Σε αυτό που δεν δίνω δίκιο στον Σπύρο είναι στο κομμάτι που λέει ότι "Θα χρειαστεί τώρα να κάνετε αλλαγές και διορθώσεις και μακάρι να μην προκύψουν κι άλλα σφάλματα." Ευτυχία θα ήταν να λύνονταν όλα με την πρώτη φορά, αλλά αυτό γίνεται στις λιγότερες των περιπτώσεων για τον απλό λόγο ότι δεν είμαστε Θεοί να προβλέψουμε τα πάντα. Όπως στην περίπτωσή μας αν βάλουμε αριθμό που χωρίζεται με τελεία δεν θα τον φέρει.Εγώ όντας άσχετος με κώδικα δεν θα τα καταφέρω.Κάποιος όμως που γνωρίζει όπως εσύ Σπύρο ή ο Γιώργος είμαι σίγουρος ότι θα δώσει λύση.Γι΄αυτό άλλωστε και η ύπαρξη των φόρουμ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Στο συνημμένο, έκανα την αναγκαία προσαρμογή στον κώδικα, ώστε η αντιγραφή στη στήλη e να γίνεται σωστά σε όλες τις περιπτώσεις που επισημάνθηκαν λάθη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 27-10-18 στις 13:21. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ για την υπομονή και επιμονή σου για άλλη μια φορά, δουλεύει τέλεια.
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Σάκη.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αυτόματη εισαγωγή δεδομένων σε κελιά από 2 αρχεία | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-05-15 19:45 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 21-04-12 16:58 |
| Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 12:42 |
| Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
Η ώρα είναι 08:22.

Υβριδικός τρόπος