| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους Έστω ότι έχω στην Α στήλη μια σειρά δεδομένων όλων των τύπων. Υπάρχει τρόπος (με τύπο), να βάζω κάποιο δεδομένο στο Β1 και να μου βγάζει στο C1 το κελί της στήλης Α, όπου υπάρχει το δεδομένο που αναζητώ; Δηλαδή για παράδειγμα να βάζω στο Β1 το: ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και να μου βγάζει στο C1, π.χ. Α147, όπου στο κελί Α147 γράφει ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο, Για αρχή δοκίμασε γράφοντας στο C1 τον εξής τύπο: =ADDRESS(MATCH(B1;A:A;0);1;4) Σημείωσε ότι αν το κείμενο αναζήτησης υπάρχει περισσότερες από μία φορές στη στήλη Α, ο τύπος θα φέρει το πρώτο κελί που βρήκε.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Απλό και κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ Χρήστο για την άμεση απάντηση. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού ανάλογα με την τιμή του κελιού | bilakos26 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-11-17 17:07 |
| [VBA] Εξαγωγή κελιού σε txt | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-07-15 12:08 |
| [Γενικά] Σύνδεση κελιού | kkxaris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-12-13 14:17 |
| [Συναρτήσεις] Κλείδωμα κελιού | skomat | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 08:34 |
| [Μορφοποίηση] Μερική Μορφοποίηση Κελιού | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-02-11 19:38 |
Η ώρα είναι 23:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο