| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σε έναν τύπο, προσπαθώ να κάνω αύξηση της τιμής αγοράς που είναι 2.26 ευρώ κατα 65 % μου βγάζει ενα αποτέλεσμα 3,73 ευρώ αλλά αν αφεραίσω απο το 3.73 ευρώ το 65% μου βγάζει αποτέλεσμα 1,30 ευρώ αυτό που θέλω να κάνω είναι: απο το κελί Β2 (τιμή προιόντος) 2,26 ευρω να του δείνω ένα ποσοστό στο κελί C2 π.χ. 65% και να μου βγάζει το αποτέλεσμα στο κελί D2 αυτό τον τύπο =ROUND(B2*(1+C2);2) αλλά είναι λάθος. μπρείτε παρακαλώ να μου πείτε πιος είναι ο τύπος ο σωστός ; |
|
|
|
Νικόλα, καλώς ήλθες στο ms-office.gr Στο βιβλίο, θα βρείς ό,τι χρειάζεται, για να λύσεις το πρόβλημά σου, το οποίο είναι επί της ουσίας, σαν την αποφορολόγηση... Στις γαλάζιες στήλες, αναλυτικά πως δουλεύει ο τελικός τύπος. Διάβασε και αυτό το άρθρο: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...efarmoges.html |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη αύξηση (κωδικού) κατά 1 σε πίνακα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 02-11-15 00:59 |
| [Γενικά] Αύξηση Λίστας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-05-15 13:32 |
| [Συναρτήσεις] Ποσοστό έκπτωσης μεταξύ 2 τιμών | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-04-14 13:24 |
| [Γενικά] Σωστό ποσοστό | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-06-13 13:28 |
| [ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα | AKIS1986 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-03-11 19:25 |
Η ώρα είναι 21:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο