| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας! Δεν ξέρω πόσο πιο συγκεκριμένα και με λίγα λόγια να περιγράψω το ζητούμενο στον τίτλο. Στο βιβλίο έχω μια στήλη με ημερομηνίες. Σε ένα κελί έχω αναπτυσσόμενη λίστα με επιλογές. Αυτό που χρειάζομαι είναι το εξής. Για την επιλογή Α, στις αναπτυσσόμενες λίστες, θέλω στην στήλη 1ο να εμφανίζονται οι διαθέσιμες ημερομηνίες που είναι καταχωρημένες στη στήλη B, από 1 έως και 15 Ιανουαρίου, στην στήλη 2ο, από 16 έως και 31 Ιανουαρίου, στην στήλη 3ο, από 1 έως και 15 Φεβρουαρίου, στην στήλη 4ο, από 16 έως και 28 Φεβρουαρίου (ισχύει ότι θα προτιμηθεί να μην καταχωρηθεί η 29η στα δίσεκτα, εάν παίζει ρόλο). Αντίστοιχα για Β Γ και Δ θα ισχύουν τα ίδια, απλά θα αλλάξω τις ημερομηνίες. Έχω ένα παράδειγμα στο βιβλίο για το Α και το Β σε δύο ξεχωριστά φύλλα. Εάν το κατανόησε κάποιος το ζητούμενο, γίνεται αυτό; Ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] αναδυομενο πεδιο επιλογη συνθήκης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-03-17 21:13 |
| [Excel07] Εύρεση εγγραφής με βάσει δύο στήλες | Ελευθερία_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-11-15 02:48 |
| [Excel07] Συμπλήρωση κελιού με τιμή σε συγκεκριμένο κελί βάσει ημερομηνίας | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-10-15 16:32 |
| [Συναρτήσεις] Αποτέλεσμα βάσει προϋπόθεσης | dimkrin | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-02-13 09:54 |
| Σύνταξη συνθήκης if | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-12-12 21:36 |
Η ώρα είναι 21:36.

Θεματικός Τρόπος