| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα σας οσο και αν προσπαθησα να βοηθηθω μερες τωρα απο σχετικα θεματα δυστυχως δεν τα καταφερα, με αποτελεσμα να αναζητησω για αλλη μια φορα την βοηθεια σας. Προσπαθω να προσθεσω σε συγκεντρωτικο πινακα που εμφανιζει ονοματα εργαζομενων τους λογαριασμους τραπεζης (ΙΒΑΝ) . Οταν ομως στις καρτελλες απ οπου αντλω τα δεδομενα δηλαδη ωρες εργασιας ανα ημερα, προσθεσω νεο ονοματεπωνυμο , ο πινακας με τα ΙΒΑΝ που εχω προσθεσει χειροκινητα , μεταβαλλεται (μια γραμμη πανω η κατω, αναλογα το γραμμα που αρχιζει το επωνυμο). Δυστυχως στις καρτελλες με τα ωραρια δεν γινεται να καταχωρησω το ΙΒΑΝ καθε υπαλληλου, διοτι θα επρεπε να το καταχωρησω πολλες φορες μια και το ονομα του μπορει να αναφερεται σε πολλες καρτελλες. Υπαρχει τροπος να καταχωρησω καπου ονοματεπωνυμο-τραπεζα-ΙΒΑΝ και να εισαγονται σε νεο φυλλο μαζι με συνολο ωρων που θα φαινεται απο τον συννημενο συγκεντρωτικο πινακα. Ελπιζω να μην σας κουρασα και να εγινα κατανοητη, αν και ταχω μπερδεψει αρκετα μετα απο τοσο ψαξιμο |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Βούλα, δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα και παλι Ειλικρινα ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Οντως είναι αυτό που ζητουσα. Στην προσπαθεια μου όμως να δημιουργησω 1 ξεχωριστα φυλλο , «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ», που να λαμβανει τα στοιχεια από τον συγκεντρωτικο πινακα «ΩΡΕΣ», κολλησα σε στηλες «ΒΑΝΚ» και «ΙΒΑΝ» και οσο κι αν παιδευομαι μου βγαζει μηνυμα λαθους. Στις στηλες «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ»-«ΣΥΝ ΩΡΩΝ» τα καταφερα. Τον παρακατω τυπο =IFERROR(INDEX(Table1[BANK];MATCH('ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ'!$AM5;Table1[ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ]));"") Τον αντικατεστησα με =IFERROR(INDEX(ΩΡΕΣ![BANK];MATCH('ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ'!$AM5;ΩΡΕΣ![ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ]));"") |
|
| |||
| |||
|
Βούλα, δες το συνημμένο
|
|
| |||
| |||
|
οτι και να πω ειναι το ελαχιστο. Δεν εχω ανοιξει ακομα το αρχειο, αλλα δεν μπορω να μην σε ευχαριστησω για την ανταποκριση. Ειλικρινα αισθανομαι υποχρεωμενη , δεδομενου οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που λαμβανω απαντησεις και λυσεις για θεματα που για μενα ειναι φοβερα δυσκολα. Και παλι ευχαριστω. Τωρα αμεσως θα δω το αρχειο.
|
|
| |||
| |||
|
και παλι συγνωμη, αλλα μου βγαζει το συννημενο μηνυμα λαθους. Οσο κι αν προσπαθω δεν βρισκω τι δε κανω σωστα
|
|
| |||
| |||
|
Δεν καταλαβαίνω. Το αρχείο που ανέβασα, όταν το ανοίγω στο Excel 2010 στον υπολογιστή μου, δεν εμφανίζει κανένα λάθος στους τύπους. |
|
| |||
| |||
|
ισως φταιω εγω. Θα το παλεψω. Δεν μπορει, κατι κανω λαθος. Ευχαριστω για την υπομονη σου και συγνωμη αν σε κουρασα. Και παλι ευχαριστω.
|
|
| |||
| |||
|
Γιωργο, υπαρχει περιπτωση να επηρεαζει το οτι εχω πολλα φυλλα στο ιδιο excel;
|
|
| |||
| |||
|
οσο κι αν προσπαθησα το ιδιο μηνυμα βγαζει και σκιαζει οπως φαινεται στο συνημενο. Μηπως αντι "table1" πρεπει να γραψω το ονομα του φυλλου. κατω φαινονται και τα φυλλα, αν βοηθαει αυτο.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ομαδοποίηση σε Συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-04-16 15:58 |
| [Συναρτήσεις] Αρχική & τελική ημερομηνία σε συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-11-14 20:23 |
| [Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-14 21:10 |
| [Γενικά] Αναγραφή ημερομηνιών αναζήτησης σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-03-14 09:53 |
| [Συναρτήσεις] Εισαγωγή δεδομένων σε πίνακα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-10-10 12:00 |
Η ώρα είναι 23:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο